Σε τέσσερις θύρες οι ζημιές στην Opap Arena, στις αρχές όλο το οπτικό υλικό

Σε τέσσερις θύρες οι ζημιές στην Opap Arena, στις αρχές όλο το οπτικό υλικό

Κώστας Τσίλης 15:13 - 30.05.2024

Έχει γίνει μια πρώτη καταγραφή της εικόνα του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά τον τελικό του Conference League

Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι όχι απλώς δεν σεβάστηκαν το γήπεδο που τους φιλοξένησε στον τελικό του Conference League, αλλά του προκάλεσαν και ζημιές. Κάτι άλλωστε το οποίο φαίνεται καθαρά και σε μια σειρά από αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ήδη από σήμερα το πρωί, ξεκίνησε μια πρώτη καταγραφή της εικόνας του γηπέδου της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει ήδη τρεις παίκτες στο Euro και μπορεί να γίνουν και τέσσερις, μ' ότι αυτό συνεπάγεται
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:53 - 30.05.2024

Η ΑΕΚ έχει ήδη τρεις παίκτες στο Euro και μπορεί να γίνουν και τέσσερις, μ' ότι αυτό συνεπάγεται

Δεδομένη είναι πλέον η συμμετοχή του Γκατσίνοβιτς, του Σιμάνσκι και του Βίντα στο Πανευρωπαϊκό της Γερμανίας, στο οποίο πιθανόν να είναι και ο Τσούμπερ, κάτι που δημιουργεί συγκεκριμένη συνθήκη για την ΑΕΚ

Οι ζημιές εντοπίζονται σε τέσσερις θύρες. Στην 39, στην 41 στην 43 και στην 45. Γραμμένα συνθήματα σε τοίχους, πολλά κολλημένα αυτοκόλλητα, φθορές στις τουαλέτες και κάποια σπασμένα καθίσματα. Επίσης σπασμένα καθίσματα, υπάρχουν και στην θύρα 21 που βρισκόντουσαν οι οπαδοί της Φιορεντίνα. Αυτό δείχνει η πρώτη αυτοψία και εκτίμηση της κατάστασης.

Φυσικά και η ΑΕΚ ήδη εξετάζει τις κινήσεις της. Πάντως, όσον αφορά εκείνους που προκάλεσαν τις φθορές, υπάρχει εξαιρετικά πλούσιο οπτικό υλικό. Κυρίως από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που κάποιοι εξ αυτών που προχώρησαν σ' αυτές τις ζημιές, επιδεικνύουν το... κατόρθωμα τους. Επομένως τα πάντα βρίσκονται ήδη στις αρμόδιες αρχές.