Σε τρελά κέφια ο Πασχαλάκης: Τραγούδησε Ρέμο στον γάμο του Βλαχοδήμου (vid)

Σε τρελά κέφια ο Πασχαλάκης: Τραγούδησε Ρέμο στον γάμο του Βλαχοδήμου (vid)

Δημήτρης Χούπης 15:34 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 14.08.2024

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε τρελά κέφια στον γάμο του συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδος, Οδυσσέα Βλαχοδήμου, τραγουδώντας Ρέμο.

Αφού επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδος ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Καθώς παντρεύτηκε την αγαπημένη του Έλενα Φανερά. Στο γλέντι που ακολούθησε ο τραγουδιστής ανέλαβε τη ψυχαγωγία των καλεσμένων ήταν ο Πέτρος Ιακωβίδης

Την ώρα που το γλέντι φούντωνε ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα ανέβηκε στη σκηνή για να πει κι αυτός ένα τραγούδι. Φανερά χαρούμενος και ενθουσιασμένος λοιπόν πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει το «κοριτσάκι μου» του Πέτρου Ιακωβίδη. 

Καλεσμένος στον γάμο ήταν και ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο οποίος είχε τρελά κέφια αφού πρώτα ευχήθηκε στο ζευγάρι για τον γάμο, ενώ αργότερα κορόιδευε τον συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδος, για το τραγούδι του. 

Κάποια στιγμή κι αυτός λοιπόν δεν άντεξε και ανέβηκε στη σκηνή. Αφού λοιπόν ο Βλαχοδήμος του έδωσε το μικρόφωνο, ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ άρχισε να τραγουδάει το «Τι ήμουνα για σένανε» του Αντώνη Ρέμου. Αμέσως τόσο ο Βλαχοδήμος όσο και η σύζυγός του άρχισαν να χειροκροτούν, ενώ και ο κόσμος από κάτω ξέσπασε σε επευφημίες. 

Απ' ότι φαίνεται πάντως ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» κατέχει πιο πολύ το τραγούδι απ' ότι ο γκολκίπερ της Μπενφίκα.