Η Σεβίλλη ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Σέρχιο Ράμος (vid)

Σέρχιο Ράμος

i

©Sevilla

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Σέρχιο Ράμος (vid)

Κώστας Τσιακλής • 18:55 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 14.08.2024

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός επιστρέφει στην ομάδα της Ανδαλουσίας μετά από 18 χρόνια!

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος. Ο θρυλικός Ισπανός έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και επέστρεψε πλέον στην ομάδα της Ανδαλουσίας έπειτα από 18 χρόνια. 

Ο 37χρονος έψαχνε τη νέα του ομάδα από τον Ιούλιο και μάλιστα σενάρια τον είχαν συνδέσει και με την ΑΕΚ, η οποία όμως τα διέψευσε κατηγορηματικά. Ο 37χρονος άσος είχε στη διάθεση του προτάσεις από την Τουρκία και την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας όμως επέλεξε τελικά να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Η Σεβίλλη λοιπόν ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ράμος με ένα ωραίο βίντεο. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι κάτοικος Ανδαλουσίας τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Ο Ράμος αγωνίστηκε και στο παρελθόν στη Σεβίλλη και μάλιστα αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας. Συνολικά από τον Ιούλιο του 2004 μέχρι τον Αύγουστο του 2005 κατέγραψε 49 συμμετοχές και είχε απολογισμό τρία τέρματα. Η συνέχεια είναι φυσικά γνωστή αφού αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 27 εκατομμύρια ευρώ.

«Ανυπομονώ να φορέσω ξανά το έμβλημα της Σεβίλλης στο στήθος» - «Θα ήθελα να αρπάξω αυτή την ευκαιρία για να απολογηθώ»

Ο Ισπανός παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του και μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Γειά σας Σεβιλίστας. Σήμερα είναι ξεχωριστή μέρα για μένα, πολύ συγκινητική. Τελικά επιστρέφω σπίτι και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα νιώσω τη φανέλα της Σεβίλλης και θα έχω αυτό το έμβλημα στο στήθος μου ξανά. Πέρασαν 18 χρόνια από τότε που έφυγα, θεωρώ ότι έκανα κάποια λάθη και θα ήθελα να αρπάξω αυτή την ευκαιρία για να απολογηθώ προσωπικά και ζητήσω συγχώρεση από κάθε οπαδό της Σεβίλλης που προσβλήθηκε από πράγματα και χειρονομίες που έχω κάνει.

Παππούς έκλαψε από συγκίνηση στην έκπληξη της εγγονής του που τον πήρε στο «Μπερναμπέου» - «Αν πεθάνω σήμερα, θα πεθάνω ευτυχισμένος»
LA LIGA

17:53 - 04.09.2023

Παππούς έκλαψε από συγκίνηση στην έκπληξη της εγγονής του που τον πήρε στο «Μπερναμπέου» - «Αν πεθάνω σήμερα, θα πεθάνω ευτυχισμένος»

Ένας παππούς έκλαψε από τη συγκίνηση του όταν η εγγονή του του έκανε έκπληξη και τον πήρε στο ανακαινισμένο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Πιστεύω ότι είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα, ότι είμαστε όλοι η ίδια οικογένεια. Απλά θέλω να σας πω ότι είμαι απλά ακόμα ένας παίκτης που είναι εδώ για συνεισφέρει. Είμαι εδώ για να πιέσω προς την ίδια κατεύθυνση. Ανυπομονώ να φορέσω ξανά το έμβλημα της Σεβίλλης στο στήθος, να βγω στο Σάντσεθ Πιθχουάν και να σας δω όλους.