Η Σεντ Ετιέν πήρε το πρώτο της τρίποντο... κλέβοντάς το από τη Λιλ

Σεντ Ετιέν - Λιλ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Η Σεντ Ετιέν πήρε το πρώτο της τρίποντο... κλέβοντάς το από τη Λιλ

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 23:39 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 13.09.2024

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε στη Ligue 1 η Σεντ Ετιέν, η οποία επικράτησε με 1-0 της Λιλ. Ένα αποτέλεσμα που στέρησε από τη δεύτερη τη δυνατότητα να σκαρφαλώσει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Νίκη πανηγύρισε η Σεντ Ετιέν, η οποία και επικράτησε της Λιλ για την 4η αγωνιστική της Ligue 1. Με σκορ 1-0, η ομάδα του Νταλ' Όλιο έφτασε στην πρώτη της φετινή επικράτηση.

Από νωρίς οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία στο σκορ, αφού ο Καφαρό βρήκε τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία. Μετά από σέντρα του Νταβιντασβίλι, ο επιθετικός εξαπέλυσε ένα σουτ το οποίο κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα. Η φιλοξενούμενη προσπάθησε να αντιδράσει και για τα επόμενα 10 λεπτά είχε τον έλεγχο του αγώνα. Όμως η Σεντ Ετιέν έφερε την ισορροπία στο παιχνίδι, μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

«Τεμπέλης και αποσυνδεμένος» - Ο Εμπαπέ σκορπάει κρίση στα αποδυτήρια της Γαλλίας
NATIONS LEAGUE

15:37 - 11.09.2024

«Τεμπέλης και αποσυνδεμένος» - Ο Εμπαπέ σκορπάει κρίση στα αποδυτήρια της Γαλλίας

Η στάση του Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων του με την εθνική Γαλλίας, δεν άρεσε στους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα η κρίση στις τάξεις της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν να συνεχίζεται.

Στο 2ο μέρος ο Σεβαλιέ έκανε ένα τραγικό λάθος και αυτό παραλίγο να φέρει το 2-0, όμως ο γκολκίπερ πρόλαβε και το έσωσε. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να διατηρήσουν την κατοχή, παρόλα αυτά μέχρι το τελικό σφύριγμα τα πράγματα δεν άλλαξαν και το ματς έληξε με 1-0. Ένα αποτέλεσμα το οποίο έπληξε τους «Λε Ντογκ».

Η Λιλ θα μπορούσε να ισοβαθμήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή της Ligue 1, παρόλα αυτά έμεινε χωρίς βαθμό. Την ίδια ώρα, η Σεντ Ετιέν πήρε το πρώτο της τρίποντο και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, φτάνοντας στη 15η θέση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: