Πρωταθλήτρια Σκωτίας η Σέλτικ του Ποστέκογλου για δεύτερη σερί χρονιά
i

© Mark Runnacles/Getty Images

Πρωταθλήτρια Σκωτίας η Σέλτικ του Ποστέκογλου για δεύτερη σερί χρονιά

Sportal newsroom 18:44 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:31 - 14.08.2024

Η Σέλτικ του Ποστέκογλου επικράτησε της Χαρτς με 2-0 και κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα Σκωτίας για δεύτερη σερί χρονιά.

Η Σέλτικ συνεχίζει να κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στη Σκωτία. Η ομάδα του Ποστέκογλου επικράτησε της Χαρτς με 2-0 και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά. 

Το σκορ για τους «κέλτες» το άνοιξε ο Φουρουχάσι στο 67' και το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ο Χιουν-Γκουό στο 80'. Αυτή η νίκη έδωσε το πρωτάθλημα στη Σέλτικ, που βρίσκεται 13 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Ρέιντζερς, με τέσσερα ματς να απομένουν για το τέλος. 

Ερχεται επανάσταση στην Premier League: Ανοικτά μικρόφωνα και στον «αέρα» οι διάλογοι διαιτητών
PREMIER LEAGUE

13:57 - 05.05.2023

Ερχεται επανάσταση στην Premier League: Ανοικτά μικρόφωνα και στον «αέρα» οι διάλογοι διαιτητών

Σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις μεταξύ του PGMOL -Ένωση Επαγγελματιών Διαιτητών- και των συλλόγων, ώστε οι συνομιλίες με το VAR να μπορούν να δημοσιεύονται κι να ακούγονται από τους φιλάθλους, μετά το τέλος των αναμετρήσεων.

Αυτός είναι ο δεύτερος σερί τίτλος για την ομάδα του Ποστέκογλου, η οποία η τελευταία που έχασε το πρωτάθλημα ήταν τη σεζόν 2020-21 όταν η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ το είχε κατακτήσει. Παράλληλα αυτό είναι το 53ο πρωτάθλημα της Σέλτικ, η οποία πλησίασε τους «τζέρις» στα δύο. 

Ακόμη από τέσσερα έχει η Χαρτς και η Αμπερντίν, δύο έχει η Ντάμπαρτον και από ένα οι Μάδεργουελ, Κίλμαρνοκ, η Ντάντι, η Ντάντι Γιουνάιτεντ και η Third Lanark.