Η Σέλτικ... έβαψε πράσινο το Old Firm απέναντι στη Ρέιντζερς
i

©imago

Η Σέλτικ... έβαψε πράσινο το Old Firm απέναντι στη Ρέιντζερς

Δημήτρης Χούπης 16:25 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 01.09.2024

Η Σέλτικ έκανε πάρτι στο Old Firm, επικρατώντας με 3-0 της Ρέιντζερς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Η Σέλτικ... έβαψε πράσινο το Old Firm. Οι «Κέλτες» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Ρέιντζερς την οποία νίκησαν με 3-0.

Οι «Τζέρις» ξεκίνησαν καλά στο παιχνίδι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 10ο λεπτό, αλλά επτά λεπτά μετά η Σέλτικ άνοιξε το σκορ. O Τζόνστον έδωσε στον Μαέντα κι αυτός από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Λίγο πριν μάλιστα οι «Κέλτες» είχαν σκοράρει ξανά με τον Φουρουχάσι, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε.

Στο 40' η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έκανε δύο τα τέρματά της με τον Φουρουχάσι, ο οποίος με συρτό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0. Οι «Κέλτες» στη συνέχεια κρατούσαν το προβάδισμα με ευκολία και στο 75ο λεπτό βρήκαν και τρίτο τέρμα.

Ο ΜακΓκρέγκορ βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με ένα ωραίο δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τη Σέλτικ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!