Στο πλευρό της Σουλούκου η Σένσι: «Εκφράζω την αλληλεγγύη μου στην CEO της Ρόμα, ξέρω πως είναι να ζεις υπό προστασία»

H Λίνα Σουλούκου

i

© INTIME

Στο πλευρό της Σουλούκου η Σένσι: «Εκφράζω την αλληλεγγύη μου στην CEO της Ρόμα, ξέρω πως είναι να ζεις υπό προστασία»

Κώστας Τόπας 08:19 - 22.09.2024

Στο πλευρό της Λίνας Σουλούκου μετά τις απειλές που δέχθηκε από τους οπαδούς των «τζιαλορόσι», στάθηκε η πρώην πρόεδρος της Ρόμα, Ροζέλα Σένσι.

Η Ρόμα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Κυριακή (22/09, 19:00) την Ουντινέζε και το κλίμα στο «Ολίμπικο» δεν θα είναι καθόλου καλό. Κι αυτό λόγω της απομάκρυνσης του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία των «Ρωμαίων».

Το κεφάλαιο της Ρόμα στην καριέρα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι τελείωσε απότομα. Το πρωί της Τετάρτης (18/09), η σχέση μεταξύ του πρώην προπονητή των «τζιαλορόσι» και της αμερικανικής ιδιοκτησίας της οικογένειας Φρίντκιν επιδεινώθηκε ραγδαία, με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, Λίνα Σουλούκου να παίζει καθοριστικό ρόλο στη λύση της συνεργασίας με τον Ιταλό τεχνικό.

Χαμός στην Ιταλία: Υπό αστυνομική προστασία η Σουλούκου μετά την απόλυση Ντε Ρόσι
SERIE A

23:13 - 21.09.2024

Χαμός στην Ιταλία: Υπό αστυνομική προστασία η Σουλούκου μετά την απόλυση Ντε Ρόσι

Άνω κάτω είναι η κατάσταση στη Ρόμα και αφορμή στέκεται η απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με τα «βέλη» να στρέφονται στη Λίνα Σουλούκου. Μάλιστα, οι απειλές προς το πρόσωπό της έφεραν και την αστυνομική προστασία.

Ανάμεσα σε εκείνους που δέχθηκαν τα... πυρά από τους οπαδούς των «τζιαλορόσι» ήταν η CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, την οποία κατηγόρησαν μαζί με τους υπόλοιπους διοικούντες. Μάλιστα, όχι μόνο δέχτηκε διαδικτυακές λεκτικές επιθέσεις αλλά κρεμάστηκε και πανό με στόχο την ίδια έξω από το αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Η είδηση αυτή ευαισθητοποίησε την Ροζέλα Σένσι, την άλλοτε πρόεδρο των «τζιαλορόσι» (από το 2008 μέχρι το 2011), η οποία έχει κερδίσει την καθολική αγάπη του κόσμου της ομάδας. Η ίδια μέσω social media έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην Λίνα Σουλούκου.

«Η διαμαρτυρία είναι νόμιμη, όπως η κριτική και η διαφωνία. Η βία δεν είναι ΠΟΤΕ, δεν ανήκει στους υπέροχους θαυμαστές μας αλλά μόνο σε μερικά σάπια μυαλά.

Ξέρω καλά αυτή την αίσθηση του φόβου, θυμάμαι τις πέτρες που πέταξαν προς το σπίτι μου με την κόρη μου που ήταν μόλις 25 ημερών.

Έζησα υπό αστυνομική προστασία και δεν εύχομαι σε κανέναν να υποστεί αυτή την αίσθηση απογοήτευσης. Για αυτό εκφράζω την πλήρη αλληλεγγύη μου προς την διευθύνουσα σύμβουλο της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου.

Ελπίζω αλλά και είμαι σίγουρη ότι οι διαμαρτυρίες θα παραμείνουν πολιτισμένες και ποτέ δεν θα επικεντρωθούν στην ιδιωτική ζωή ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να ζουν ελεύθερα και χωρίς φόβο», σχολίασε χαρακτηριστικά.