«Εφτάψυχη» Μίλαν πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με δύο γκολ μετά το 89' - Σοκάρε στο 90+6' την Ίντερ η Τζένοα
i

©imago

«Εφτάψυχη» Μίλαν πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με δύο γκολ μετά το 89' - Σοκάρε στο 90+6' την Ίντερ η Τζένοα

Δημήτρης Χούπης 23:57 - 17.08.2024

Η «εφτάψυχη» Μίλαν αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2 ισοφάρισε σε 2-2 την Τορίνο με γκολ στο 89' και το 90+5' και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Λίγο νωρίτερα η Ίντερ ήρθε επίσης ισόπαλη 2-2 με την Τζένοα, με τη δεύτερη να ισοφαρίζει στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η «εφτάψυχη» Μίλαν βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2 αλλά δύο γκολ από το 89' και μετά ισοφάρισε σε 2-2 την Τορίνο και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο αλλά η φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30' χάρη στο αυτογκόλ του Τιαό. Οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για ένα γκολ με την ομάδα από το Τορίνο να πηγαίνει τελικά στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ.

Ο νέος κανονισμός στην Ιταλία: «Τα ball boys δεν θα δίνουν πια την μπάλα στους παίκτες» - Πώς θα συνεχίζεται το παιχνίδι στη Serie A
SERIE A

10:52 - 16.08.2024

Ο νέος κανονισμός στην Ιταλία: «Τα ball boys δεν θα δίνουν πια την μπάλα στους παίκτες» - Πώς θα συνεχίζεται το παιχνίδι στη Serie A

Όπως στην Premier League έτσι και στη Serie A τα ball boys θα σταματήσουν να δίνουν την μπάλα στους ποδοσφαιριστές όταν αυτή βγαίνει εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Πώς θα παίρνουν κι από που θα παίρνουν την μπάλα οι ποδοσφαιριστές;

Στο 2ο μέρος ο ρυθμός έπεσε και η Τορίνο «χτύπησε» ξανά με τον Ζαπάτα στο 68 για το 2-0. Ωστόσο η Μίλαν δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Αρχικά ο Μοράτα στο 89' μείωσε, ενώ ο Οκαφόρ στο 90+5' με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Μούσα ισοφάρισε για τους «ροσονέρι» και τους έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τζένοα - Ίντερ

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ματσάρα χωρίς νικητή έγινε στη Γένοβα με την Ίντερ να έρχεται ισόπαλη 2-2 με την Τζένοα στην πρώτη αγωνιστική της Serie A.

Ο Βολιάκο στο 20' άνοιξε το σκορ για την Τζένοα, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Τουράμ ισοφάρισε για τους «νερατζούρι». Ο ίδιος στο 85' μετά από ασίστ του Φρατέζι έκανε το 2-1, αλλά ο Μεσίας στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε για την ομάδα της Γένοβας από τα έντεκα μέτρα.

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι για ανάμεσα σε Πάρμα και Φιορεντίνα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Μαν και Μπιράγκι ήταν οι σκόρερ για Πάρμα και την ομάδα της Φλωρεντίας αντίστοιχα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ