Πρώτη νίκη για την Ίντερ, ήττα για τη Μόντσα του Κυριακόπουλου
i

©IMAGO

Πρώτη νίκη για την Ίντερ, ήττα για τη Μόντσα του Κυριακόπουλου

Sportal newsroom 00:05 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 25.08.2024

Η Ίντερ νίκησε 2-0 τη Λέτσε για τη 2η αγωνιστική της Serie A.

Η πρωταθλήτρια Ίντερ άνοιξε λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «νερατζούρι» μετά το 2-2 εκτός έδρας στην πρεμιέρα με την Τζένοα, υποδέχθηκαν για την δεύτερη αγωνιστική της Serie A, την Λέτσει και με ένα γκολ του Νταρμιάν στο 5’ και ένα πέναλτι του Τσαλχάνογλου στο 69’ επικράτησαν άνετα με 2-0.

Την ίδια στιγμή η Τζένοα με γκολ του Πιναμόντι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, λύγισε εκτός έδρας 1-0 την Μόντσα, η οποία είχε σε όλο το ματς στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Κυριακόπουλο.

Νωρίτερα, η Ουντινέζε υποχρέωσε τη Λάτσιο στην πρώτη εφετινή της ήττα στη Serie A, ενώ η Πάρμα απέδειξε σε δεύτερο ματς στην έδρα της απέναντι σε πιο δυνατή (θεωρητικά) ομάδα (Μίλαν), ότι δεν ανέβηκε τυχαία στην κορυφαία κατηγορία!

Μετά το 1-1 απέναντι στην Φιορεντίνα στην πρεμιέρα της σεζόν 2024/2025, η ομάδα του Φάμπιο Πέκια έκανε το «μπαμ» με τη Μίλαν, επικρατώντας στο «Ένιο Ταρντίνι» με 2-1 στην πρώτη μεγάλη έκπληξη της χρονιάς στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Πρωταγωνιστής των «παρμετζάνι» ήταν ο 22χρονος επιθετικός Ματέο Καντσελιέρι, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 59' και σχεδόν 20 λεπτά πέτυχε το «χρυσό» γκολ που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η Ουντινέζε πρόλαβε να σκοράρει δύο φορές εναντίον της Λάτσιο, με αποτέλεσμα η αποβολή του Καμαρά στο 68' να μη σταθεί εμπόδιο στο πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα (2-1).

Λούκα και Τοβέν ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, οι οποίοι στην πρεμιέρα είχαν κάνει τη ζημιά στο σπίτι της Μπολόνια (1-1).

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!