Η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες
i

©IMAGO

Η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες

Sportal newsroom 23:49 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:51 - 16.09.2024

Η ομάδα της Ρώμης λύγισε 2-1 την Ελλάς Βερόνα.

Έναν μήνα μακριά από τις νίκες είχε μείνει η Λάτσιο μετά το 3-1 της πρεμιέρας επί της Βενέτσια.

Στο τελευταίο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Serie A, οι «λατσιάλι» εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους το Ολίμπικο για δεύτερη φορά (έχουν δώσει τρία ματς και μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία με τη Μίλαν 2-2), επικράτησαν δύσκολα με 2-1 της Βερόνα και ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη σημερινή τους αντίπαλο.

Από δύο ασίστ του Ματία Τζακάνι στα πρώτα 20 λεπτά, οι Ντιά και Καστεγιάνος βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, μετά την προσωρινή ισοφάριση των φιλοξενούμενων με τον Τένγκστεντ.

Η Πάρμα προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο μέρος της Ουντινέζε, φάνηκε ότι θα είχε ένα εύκολο βράδυ στο «Ενιο Ταρντίνι», ωστόσο, στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι με μία εντυπωσιακή ανατροπή κι εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν από το 73' (αποβολή Κεϊτά) έφεραν τα πάνω κάτω με τον Τοβέν.

Η ομάδα του Κόστα Ρούνγιαϊτς επικράτησε με 3-2, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 4ης αγωνιστικής της Serie A κι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με 10 βαθμούς, ούσα αήττητη μέχρι τώρα (3-1-0).

Η Πάρμα δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, παρά το σημαντικό προβάδισμα που πήρε και με δύο ήττες στο ξεκίνημα παρέμεινε στην 12η θέση με 4 βαθμούς.

Ιδού ο Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Τζένοα - Ρόμα και εκτέλεσε πέναλτι - Η αντίδραση του κοινού (vid)
SERIE A

15:39 - 15.09.2024

Ιδού ο Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Τζένοα - Ρόμα και εκτέλεσε πέναλτι - Η αντίδραση του κοινού (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το «γύρισε» στο ποδόσφαιρο, καθώς παρευρέθηκε στον αγώνα της Τζένοα με τη Ρόμα, εκτέλεσε πέναλτι και αποθεώθηκε από τους οπαδούς.

Η «σεμνή τελετή» στο «Ένιο Ταρντίνι» φάνηκε πώς θα τελείωνε από το πρώτο 45λεπτο, μετά τα δύο γκολ των γηπεδούχων από τον 24χρονο Ιταλό, Ντελ Πράτο, στο 2΄ και τον 20χρονο Γάλλο επιθετικό, Γιοάν Μπονί, στο φινάλε του ημιχρόνου.

Με το... καλησπέρα στο δεύτερο, όμως, οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Ο Λούκα στο 49' μείωσε σε 2-1 για να έρθει στη συνέχεια ο Γάλλος επιθετικός, Φλοριάν Τοβέν, με δύο γκολ μέσα σε 12 λεπτά να υπογράψει τη μεγάλη ανατροπή της Ουντινέζε.