«Τυφώνας» για μισή ώρα η Μίλαν και σεφτέ στις νίκες (vid)
i

©IMAGO

«Τυφώνας» για μισή ώρα η Μίλαν και σεφτέ στις νίκες (vid)

Sportal newsroom 23:46 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 15.09.2024

Η Μίλαν πέτυχε την πρώτη της νίκη με 4-0 επί της αδύναμης Βενέτσια.

Η Μίλαν δεν είχε νίκη σε τρία ματς στη Serie A και για την τέταρτη αγωνιστική υποδέχθηκε την ουραγό Βενέτσια.

Οι «ροσονέρι» ήταν καταιγιστικοί για μισή ώρα και διέλυσαν την αντίπαλό τους με 4-0. Στο 2’ ο Ερναντέζ έκανε το 1-0, έπειτα από ασίστ του Λεάο και στο 16’ ο Φοφανά πέτυχε το 2-0 σε πάσα του Πούλισικ. Ο τελευταίος με πέναλτι στο 25’ σημείωσε το 3-0 και στο 29’ ο Έϊμπραχαμ έγραψε επίσης από την άσπρη βούλα το 4-0.

Στο 71’ ακυρώθηκε γκολ του Ζαμπάνο για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 73’ έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καβίλια.

Νωρίτερα, η Γιουβέντους «κόλλησε» στην έδρα της Εμπολι (0-0) και πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς ύστερα από την διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το Nations League, χάνοντας την ευκαρία να κάνει το 3Χ3.

Η Κόμο, παράλληλα, έφτασε κοντά στην πρώτη φετινή νίκη της, αλλά η Μπολόνια κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Ξέσπασμα των οπαδών της Μίλαν για το κακό ξεκίνημα της ομάδας: «Δεν υπάρχουν πλέον ελαφρυντικά»
SERIE A

20:25 - 13.09.2024

Ξέσπασμα των οπαδών της Μίλαν για το κακό ξεκίνημα της ομάδας: «Δεν υπάρχουν πλέον ελαφρυντικά»

Οι οπαδοί της Μίλαν ξέσπασαν κατά των παικτών της ομάδας για το κακό ξεκίνημα που έχουν κάνει μέχρι στιγμής στη Serie A και τόνισαν ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό.

Η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας προηγήθηκε νωρίς με το αυτογκόλ του Κασάλε (7’) και στο 53ο λεπτό κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ με τον Κουτρόνε. Η Μπολόνια μείωσε αρχικά με τον Κάστρο (76’) και τελικά πήρε τον βαθμό στο 90’ με Ίλινγκ. Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης ήταν στον πάγκο των «ροσομπλού» και δεν αγωνίστηκε.