Η Μόντσα έβαλε «στοπ» στην Ίντερ - Τεσσάρα κορυφής για τη Νάπολι
i

©imago

Η Μόντσα έβαλε «στοπ» στην Ίντερ - Τεσσάρα κορυφής για τη Νάπολι

Δημήτρης Χούπης 23:38 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 15.09.2024

Η Ίντερ ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Μόντσα, ενώ λίγο νωρίτερα η Νάπολι έριξε... τεσσάρα (4-0) στην έδρα της Κάλιαρι και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A.

Η Ίντερ γκέλαρε την έδρα της Μόντσα, με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο οι «νερατζούρι» ανέβησαν ρυθμό, είχαν την κατοχή αλλά και πάλι δεν είχαν την κλασσική ευκαιρία για το γκολ.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Μόντσα, η οποία στο 81ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Ίτσο έβγαλε τη σέντρα και ο Μότα με μια ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων. Η Ίντερ όμως βρήκε απάντηση στο 87' με τον Ντάφρις να πλασάρει μόνος του από το δεύτερο δοκάρι.

Κάλιαρι - Νάπολι

Νωρίτερα η Νάπολι πέρασε... αέρας από την έδρα της Κάλιαρι την οποία νίκησε με 4-0. Ο Ντι Λορέντζο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους «παρτενοπέι», με τον Κβαρατσκέλια να κάνει το 2-0 στο 66'.

Ο Λουκάκου τέσσερα λεπτά μετά, μετά από ασίστ του Γεωργιανού έκανε το 3-0 και ο Μπουοντζόρνο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ