Η Βερόνα χάλασε το ντεμπούτο του Κόντε στη Νάπολι με «τριάρα»
i

©imago

Η Βερόνα χάλασε το ντεμπούτο του Κόντε στη Νάπολι με «τριάρα»

Δημήτρης Χούπης 22:15 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 18.08.2024

Στραβό ήταν το ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε με τη Νάπολι, η οποία δέχτηκε ήττα με 0-3 από τη Βερόνα, ενώ την ίδια ώρα ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπολόνια και Ουντινέζε.

Η Βερόνα χάλασε το ντεμπούτο του Κόντε στη Νάπολι, αφού τη νίκησε με 3-0 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Serie A.

Στο πρώτο μέρος οι «παρτενοπέι» πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, χάνοντας δύο μεγάλες στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, αλλά Λομπότκα και Κβαρατσκέλια αστόχησαν. Στο δεύτερο όμως, η Βερόνα είχε τον έλεγχο και με τρία γκολ... καθάρισε τη νίκη.

Ο Ρότσα Λιβραμέντο αρχικά άνοιξε το σκορ στο 50' για τους γηπεδούχους και ο Μοσκέρα στο 75' διπλασίασε τα τέρματα. Ο ίδιος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Την ίδια ώρα Μπολόνια και Ουντινέζε έμειναν στο 1-1. Ο Ορσολίνι από τα έντεκα βήματα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 57', αλλά δέκα λεπτά μετά η ομάδα από το Ούντινε ισοφάρισε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Σκορούπσκι απέκρουσε το πέναλτι του Τοβέν, αλλά ο Τζιανέτι πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-1 για την Ουντινέζε. Το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ