Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Τζένοα και Μπολόνια - Ισοπαλία και στο παιχνίδι της Κόμο με την Πάρμα
i

©imago

Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Τζένοα και Μπολόνια - Ισοπαλία και στο παιχνίδι της Κόμο με την Πάρμα

Δημήτρης Χούπης 18:00 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 19.10.2024

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι της Μπολόνια με την Τζένοα, την ίδια ώρα που χωρίς νικητή (1-1) τελείωσε και ο αγώνας ανάμεσα στην Κόμο και την Πάρμα.

Ματσάρα έγινε στη Γένοβα αλλά χωρίς νικητή, αφού Τζένοα και Μπολόνια ήρθαν ισόπαλες 2-2 για την 8η αγωνιστική της Serie Α.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, χάνοντας συνεχώς ευκαιρίες με τον Ορσολίνι να είναι ο πρωταγωνιστής σε κάθε στιγμή της ομάδας του. Αυτός ήταν που άνοιξε και το σκορ στο 37ο λεπτό, ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για την Μπολόνια. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο η Τζένοα είχε σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Μπολόνια βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Όντγκααρντ, αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική για την ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη. Στο 73' η ομάδα της Γένοβας μείωσε με τον Πιναμότι, ενώ ο ίδιος στο 85ο λεπτό ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από φάουλ του Άαρον Μάρτιν.

Κόμο - Πάρμα

Την ίδια ώρα ισόπαλο 1-1 έληξε και το παιχνίδι ανάμεσα στην Κόμο και την Πάρμα. Ο Μπόνι στο 20' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά στο 45ο λεπτό ο Παθ ισοφάρισε για την ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

Η βαθμολογία