Τρομερή ανατροπή από τη Νάπολι με το θηρίο Λουκάκου - Ματσάρα στη Ρώμη μεταξύ Λάτσιο και Μίλαν

Τρομερή ανατροπή από τη Νάπολι με το θηρίο Λουκάκου - Ματσάρα στη Ρώμη μεταξύ Λάτσιο και Μίλαν

Sportal newsroom 00:01 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 01.09.2024

Η Νάπολι στις καθυστερήσεις ανέτρεψε το σκορ και νίκησε με πρωταγωνιστή τον Λουκάκου 2-1. Ισόπαλες 2-2 ήρθαν Λάτσιο και Μίλαν.

Ματσάρες το βράδυ του Σαββάτου στην Ιταλία.

Η Νάπολι στο ντεμπούτο του Λουκάκου πέτυχε μία απίθανη νίκη εντός έδρας με ανατροπή κόντρα στην Πάρμα, ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής Λάτσιο και Μίλαν πήραν από έναν βαθμό.

Δεν ανέδειξε νικητή η «μονομαχία» στο «Ολίμπικο», λοιπόν, ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Μίλαν, για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Οι «λατσιάλι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τους «ροσονέρι», οι οποίοι ακόμα αναζητούν το πρώτο τους «τρίποντο» στο εφετινό πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Λάτσιο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το «2 στα 2» εντός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Πάβλοβιτς κι έμειναν σε πλεονεκτική θέση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ωστόσο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και μέσα σε ελάχιστα λεπτά (62’-66’) έφεραν τα πάνω-κάτω, με σκόρερ τους Καστεγιάνος και Ντιά (2-1).

Η Μίλαν, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 72΄ με τον Λεάο κατάφερε ν’ αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με τεράστια ανατροπή στις καθυστερήσεις, η Νάπολι πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή νίκη της και με το τελικό 2-1 επί της Νάπολι πλησίασε την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από την άσπρη βούλα με τον Μπόνι στο 19’ κι έδειχαν αποφασισμένοι για το πρώτο τους «διπλό».

Η αριθμητική υπεροχή της Νάπολι από το 75’ (κόκκινη ο Σουζούκι της Πάρμα) επέτρεψε στους γηπεδούχους να ελέγξουν τον ρυθμό και στις καθυστερήσεις να κάνουν την ανατροπή. Ο Λουκάκου στο ντεμπούτο του στο 92’ πέτυχε το 1-1 και ο Ανγκισά στο 96’ υπέγραψε μία τρομερή ανατροπή.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!