Μεγάλη νίκη της Τορίνο επί της Αταλάντα - Νέα ισοπαλία για τη Φιορεντίνα απέναντι στη Βενέτσια
i

©imago

Μεγάλη νίκη της Τορίνο επί της Αταλάντα - Νέα ισοπαλία για τη Φιορεντίνα απέναντι στη Βενέτσια

Δημήτρης Χούπης 21:48 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 25.08.2024

Η Τορίνο νίκησε με 2-1 την Αταλάντα και πήρε το πρώτο της τρίποντο, την ίδια ώρα που η Φιορεντίνα δεν κατάφερε να κερδίσει ξανά αφού ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Βενέτσια.

Μεγάλη νίκη πήρε η Τορίνο επί της Αταλάντα, της οποίας επικράτησε με 2-1 για τη 2η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα από το Μπέργκαμο μπορεί να ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26' με τον Ρετέγκι. Ο Ιταλός επιθετικός μετά από σέντρα του Ζαπακόστα πήρε μια τρομερή κεφαλιά και έκανε το 1-0 για την Αταλάντα. Πέντε λεπτά μετά όμως η Τορίνο ισοφάρισε με τον Ίλιτς.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τον Τσε Άνταμς, ενώ στη συνέχεια αμφότερες οι ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες για το γκολ. Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως η Αταλάντα έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά το πέναλτι του Πάσαλιτς το έβγαλε ο Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς.

Φιορεντίνα - Βενέτσια

Χωρίς νίκη στη Serie A παραμένει η Φιορεντίνα, η οποία ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Βενέτσια. Η ομάδα από τη Φλωρεντία είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει με μεγαλύτερη αυτή στο 89' με τον Μπιράγκι να αστοχεί. Κάπως έτσι μετά από την ισοπαλία κόντρα στην Πάρμα, πήρε ακόμα έναν βαθμό απέναντι στη Βενέτσια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ