Νέο στραβοπάτημα για Μίλαν, πρώτη νίκη της Ουντινέζε

Φωτ. IMAGO

Νέο στραβοπάτημα για Μίλαν, πρώτη νίκη της Ουντινέζε

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 21:29 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 24.08.2024

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Μίλαν δεν κατάφερε να πανηγυρίσει, αφού αυτή τη φορά η Πάρμα της έκλεψε το τρίποντο μετά την επικράτηση της με 2-1. Την ίδια ώρα, η Ουντινέζε πήρε τη νίκη κόντρα στη Λάτσιο, σκαρφαλώνοντας προσωρινά στην κορυφή της Serie A.

Με το… αριστερό έχει μπει η Μίλαν στη Serie A, αφού σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν μπόρεσε να πάρει τρίποντο. Μετά το 2-2 κόντρα στην Τορίνο, ο σύλλογος του Φονσέκα ηττήθηκε με 2-1 από την Πάρμα στο ματς της 2ης αγωνιστικής της Serie A.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Ντένις Μαν κοντρόλαρε εξαιρετικά τη δυνατή πάσα του Βαλέρι και με ένα δυνατό σουτ στο κέντρο της εστίας, σκόραρε για το 1-0. Η φάση εξετάστηκε από τον VAR για οφσάιντ, ωστόσο το τέρμα μέτρησε κανονικά. Η Μίλαν προσπάθησε να αντιδράσει, παρόλα αυτά μέχρι το τέλος του 45λεπτου η Πάρμα ήταν ανώτερη.

Η απάντηση για τους «ροσονέρι» ήρθε στο 66ο λεπτό, όταν ο Πούλισικ βρέθηκε στο σωστό σημείο και τη σωστή στιγμή, για να εκμεταλλευτεί την ασίστ του Λεάο και να σκοράρει. Όμως η Πάρμα δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και με τον Κανελιέρι να πλασάρει εύστοχα εντός της περιοχής διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

Ουντινέζε - Λάτσιο 2-1

Την ίδια ώρα, η Ουντινέζε επικράτησε της Λάτσιο και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Serie A, έστω και προσωρινά. Το 1-0 έκανε στο 5ο λεπτό ο Λούκα, ενώ ο Τοβάν στο 49' σκόραρε για το 2-0. Στο 68' ο Καμαρά δέχθηκε κόκκινη κάρτα, αλλά η μείωση ήρθε πολύ αργά για τους φιλοξενούμενους. Το μοναδικό γκολ της Λάτσιο, ειδικότερα, πέτυχε ο Ισάκσεν, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 2-1 στο 90+5'.