Πρεμιέρα με το δεξί για τη Λάτσιο - «Γκέλαρε» με το καλημέρα η Ρόμα
i

©imago

Πρεμιέρα με το δεξί για τη Λάτσιο - «Γκέλαρε» με το καλημέρα η Ρόμα

Sportal newsroom 23:58 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 18.08.2024

Η Λάτσιο «λύγισε» τη Βενέτσια με ανατροπή και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο, σε αντίθεση με τη Ρόμα που έμεινε «άσφαιρη» κόντρα στην Κάλιαρι.

Η Λάτσιο της... ανατροπής μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Serie A!

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, η ομάδα της Ρώμης υποδέχτηκε τη Βενέτσια και πήρε τη νίκη, φέρνοντας τούμπα το ματς. Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το Ολίμπικο μόλις στο 3ο λεπτό, όμως το γκολ του Άντερσεν δεν αποτέλεσε αρκετό.

Το σύνολο του Μπαρόνι πάτησε το πόδι στο γκάζι στη συνέχεια και βρήκε άμεσα την απάντηση. Στο 11΄ ο Καστεγιάνος έφερε το ματς στα ίσα, ενώ η Λάτσιο πήρε κεφάλι στο σκορ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζακάνι.

Στη συνέχεια, οι «λατσιάλι» έφτιαξαν ευκαιρίες και για τρίτο γκολ, το οποίο και βρήκαν στο 81ο λεπτό με αυτογκόλ του Αλτάρε.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, Κάλιαρι και Ρόμα έμειναν «άσφαιρες» (0-0) και δεν κατάφεραν να βρουν το «χρυσό» γκολ της νίκης σε μία μάχη με πολλές ευκαιρίες.

Νωρίτερα, η Μπολόνια δεν συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν, ενώ η Βερόνα έκανε την πρώτη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας εντός έδρας της Νάπολι με 3-0. Το γκολ του Ορσολίνι πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα έβαλε μπροστά τους «ροσομπλού», ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν το χάρηκαν πολύ, καθώς η Ουντινέζε βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει 11 λεπτά αργότερα με τον Τζανέτι να παίρνει το ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι του Ταουβέν.

Στο «Αντόνιο Μπεντεγκόντι» σημειώθηκε η πρώτη έκπληξη στο νέο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας. Η Βερόνα με το τέρμα του Ρότσα Λιβραμέντο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και άλλα δύο του Μοσκέρα στο τέλος επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0 της Νάπολι, η οποία με το καλημέρα γνώρισε μία απρόσμενη και ταυτόχρονα βαριά ήττα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!