Οι οπαδοί της Φιορεντίνα έδειξαν την οργή τους στους παίκτες για την ήττα από τον Ολυμπιακό (vid)

Οι οπαδοί της Φιορεντίνα έδειξαν την οργή τους στους παίκτες για την ήττα από τον Ολυμπιακό (vid)

Sportal newsroom 23:19 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:34 - 02.06.2024

Οι παίκτες της Φιορεντίνα άκουσαν σε στάση προσοχής τα παράπονα των οπαδών για την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Europa Conference League.

Οι οπαδοί της Φιορεντίνα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Ολυμπιακός νίκησε την ομάδα τους στον τελικό του Europa Conference League και κατέκτησε τον τίτλο στην OPAP Arena.

Οι φίλοι των «βιόλα» εξέδωσαν μετά τον τελικό ανακοίνωση κι επιτίθονταν στους παίκτες και στη διοίκηση. Δεν έμειναν, όμως, μόνο εκεί.

Όσοι οπαδοί ταξίδεψαν στο Μπέργκαμο για τον τελευταίο (εξ αναβολής) αγώνα του πρωταθλήματος, όπου η Φιορεντίνα νίκησε 3-2 την Αταλάντα και τερμάτισε όγδοη στο πρωτάθλημα, φρόντισαν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους στους παίκτες.

Έτσι, με τη λήξη της αναμέτρησης, κάλεσαν όλους τους παίκτες. Αυτοί με τον αρχηγό Μπιράγκι μπροστά, κάθισαν προσοχή μπροστά τους οπαδούς, που φώναζαν «Σεβαστείτε τη φανέλα μας». Οι παίκτες άκουσαν τα παράπονα και στη συνέχεια οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα.

Δείτε το βίντεο.

Να θυμίσουμε ότι στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Φιορεντίνα Βιτσέντζο Ιταλιάνο, ο οποίος αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας της Φλωρεντίας, επίσης αναφέρθηκε στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αντίο στη Φιορεντίνα: «Πήραμε όλοι μαζί αυτή την τελική απόφαση πριν από λίγες εβδομάδες. Όταν φτάνεις σε ένα ορισμένο σημείο πρέπει να σταματήσεις. Είμαι πεπεισμένος ότι όποιος φτάσει θα μπορέσει να συνεχίσει έναν δρόμο που κάτι θα έχω αφήσει. Φεύγω βελτιωμένος, ελπίζω να έχω αφήσει κάτι σε αυτή την ομάδα, νομίζω ότι ήταν τρία θετικά χρόνια. Η μόνη απογοήτευση ήταν ότι δεν είχα προσθέσει αυτό το τρόπαιο, αλλά όπως μου είπε ο Γκασπερίνι, οι διαδρομές αξίζουν τον κόπο και θα μείνουν στη μνήμη».

Για την πιο θλιβερή στιγμή των τριών ετών: «Θα έπαιζα ξανά το ματς Ολυμπιακός - Φιορεντίνα απόψε, ήμασταν όλοι πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε να τους νικήσουμε. Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στο τέλος του κύκλου, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η πιο θλιβερή στιγμή ήταν η απώλεια του διευθυντή μας του Μπαρόνε, η χειρότερη από τότε που είμαι στο ποδόσφαιρο. Η αγάπη που είχαμε για εκείνον μας ώθησε σε ένα συναισθηματικό τέλος. Μακάρι να μην είχα ζήσει αυτή την τραγωδία».