Τρίποντο και μοναξιά στην κορυφή για την Ίντερ, πάτησε τετράδα η Μπολόνια

Ίντερ

i

Photo by Mattia Pistoia - Inter/Inter via Getty Images

Τρίποντο και μοναξιά στην κορυφή για την Ίντερ, πάτησε τετράδα η Μπολόνια

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:53 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 14.08.2024

Τη νίκη κόντρα στη Λέτσε πανηγύρισε η Ίντερ (2-0), η οποία συνέχισε να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στη Serie A παρά το τρίποντο της Γιουβέντους. Την ίδια ώρα, ένα γκολ ήταν αρκετό για να δώσει στην Μπολόνια την επικράτηση, με αποτέλεσμα εκείνη να πατήσει τετράδα.

Mόνη και άνετη στην κορυφή της Serie A παρέμεινε για μία ακόμα αγωνιστική η Ίντερ, μετά την εύκολη επικράτησή της (2-0) κόντρα στη Λέτσε. Η ομάδα του Ινζάγκι έδειξε καλό πρόσωπο σε ένα ακόμα παιχνίδι, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κούρσα πρωταθλητισμού που κάνει. 

Μόλις στο 3ο λεπτό η ομάδα του Μιλάνου θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα, όμως το μαρκάρισμα εντός περιοχής στον Μικιταριάν δεν δόθηκε πέναλτι από τον Μαρσεράνο, μετά από υπόδειξη του VAR. Ακολούθησε η τεράστια ευκαιρία του Αρναούτοβιτς στο 22', με τον ίδιο εντός περιοχής να αστοχεί από ευνοϊκή θέση. Τελικά το προβάδισμα έφερε ο Μπίσεκ, ο οποίος με «καρφωτή» κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (43').

Στο δεύτερο μέρος η Λέτσε ζήτησε χέρι εντός της περιοχής, όμως και πάλι με παρέμβαση VAR δεν δόθηκε παράβαση. Τελικά η γηπεδούχος έφτασε και στο 2-0, το οποίο έφερε το Μπαρέλα με ένα πολύ ωραίο σουτ στο 78'. Άλλο τέρμα δεν σημειώθηκε κα η Ίντερ πανηγύρισε το τρίποντο στο «Τζουσέπε Μεάτσα». 

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1-0

Την ίδια ώρα, η Μπολόνια επικράτησε της Αταλάντα εντός έδρας και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο, το οποίο της χάρισε μία θέση στην τετράδα της Serie A. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο Λούις Φέργκιουσον, ο οποίος με κεφαλιά στη μικρή περιοχή του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 1-0 λίγο πριν το φινάλε του αγωνα (86').

 Είχαν προηγηθεί δύο σημαντικές στιγμές στην αναμέτρησης. Ειδικότερα, στο 44' η Αταλάντα έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-; με τον Κουπμάινερς, ενώ στο 37' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι το οποίο ο διαιτητής δεν υπέδειξε. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: