Οπαδοί της Παρτίζαν έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια μετά την τεσσάρα από τον Ερυθρό Αστέρα και χτύπησαν τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς!

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Οπαδοί της Παρτίζαν έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια μετά την τεσσάρα από τον Ερυθρό Αστέρα και χτύπησαν τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς!

Γιώργος Σακελλαρίου 22:37 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 23.09.2024

Εφιάλτης για την Παρτίζαν και τον τεχνικό της, πρώην του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Μπούκαραν στα αποδυτήρια μετά την τεσσάρα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Το ντέρμπι της Σερβίας βάφτηκε κόκκινο και οι οπαδοί της Παρτίζαν ξέσπασαν.

Ο Ερυθρός Αστέρας για την 9η αγωνιστική συνέτριψε τη μεγάλη του αντίπαλο, μέσα στην έδρα της με 4-0 και στο τέλος του ματς οι οπαδοί της Παρτίζαν επιτέθηκαν στον τεχνικό Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος έχει περάσει κι από τον ΠΑΟΚ, αλλά έφυγε το καλοκαίρι του 2017. Δεν πρόλαβε καν να μπει ο Σεπτέμβρης και ανέλαβε στη θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας, λοιπόν, υπήρξαν σοβαρά επεισόδια μετά το ντέρμπι. Αναλυτικά όσα αναφέρουν: «Οι οπαδοί της Παρτίζαν έριξαν αντικείμενο στον προπονητή Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα στα αποδυτήρια.

Ασπρόμαυροι οπαδοί, ενοχλημένοι από το αποτέλεσμα και την απόδοση της ομάδας, έσπασαν τα τζάμια των αποδυτηρίων της Παρτίζαν και χτύπησαν τον Στανόγεβιτς στο πρόσωπο.

Ο Στανόγεβιτς ήρθε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης πάνω από το δεξί του μάτι, αλλά και στη μύτη και είπε:

“Οι οπαδοί έσπασαν το τζάμι και με χτύπησαν με αντικείμενο. Δεν υπήρξε καμία σωματική επαφή”, εξήγησε ο προπονητής της Παρτίζαν.

Το πλήθος φώναζε “Στάνογε, φύγε” στο ημίχρονο, ενώ αργότερα, όταν εισέβαλαν στα αποδυτήρια, είπαν στον προπονητή ότι τους «πρόδωσε» και ότι «πούλησε το κλαμπ».

Ο Στανόγεβιτς όταν ήταν στον ΠΑΟΚ

Στο ντέρμπι η Παρτίζαν δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί στον μεγάλο της αντίπαλο. Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε 4-0 με χατ τρικ του Εντιαγέ και είναι πρώτος με 22 βαθμούς, έναντι 11 της Παρτίζαν που βρίσκεται στην ένατη θέση!

Ο διαιτητής του Γαλατά – ΠΑΟΚ εξόργισε τη Ρεάλ Μαδρίτης και σφύριξε νίκη ελληνικής ομάδας στην Πόλη!
EUROPA LEAGUE

18:03 - 23.09.2024

Ο διαιτητής του Γαλατά – ΠΑΟΚ εξόργισε τη Ρεάλ Μαδρίτης και σφύριξε νίκη ελληνικής ομάδας στην Πόλη!

Ο Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντες, που θα διευθύνει το ματς του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι έχει έρθει σε ρήξη με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν παρών στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Φενέρ.

Στο 174ο αιώνιο ντέρμπι, λοιπον, ο Ερυθρός Αστέρας που παίζει στο Champions League κι έχει πλέον τεράστια διαφορά της αντιπάλου του, έκανε πάρτι. Η ομάδα του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ Βλάνταν Μιλόγεβιτς κυριάρχησε. Στο 24’ έκανε το 1-0 με πέναλτι ο Εντιαγέ και στο 45’+3’ ο Κατόμπα σημείωσε το 2-0. Στο 55’ ο Εντιαγέ πέτυχε το 3-0 και ο ίδιος παίκτης στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0