Ευχάριστα νέα για τον Αγουέρο: Πιθανή η επιστροφή του στα γήπεδα

Σέρχιο Αγουέρο

i

© PrtScr

Ευχάριστα νέα για τον Αγουέρο: Πιθανή η επιστροφή του στα γήπεδα

Πάνος Κορομηλάς • 17:46 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 14.08.2024

Θετικά νέα από την εξέλιξη της υγείας του Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος θα μπορούσε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο μελλοντικά, σύμφωνα με τον γιατρό του.

Η είδηση της απόσυρσης του Σέρχιο Αγουέρο από το ποδόσφαιρο τον Δεκέμβριο του 2021, είχε σοκάρει τους πάντες. Ο Αργεντινός επιθετικός αναγκάστηκε να λάβει αυτή την απόφαση για λόγους υγείας, καθώς αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα.

Όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση και κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει στα γήπεδα. Ως τώρα δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη σχετικά με αυτό, όμως οι τελευταίες πληροφορίες είναι πολύ θετικές.

Ο Αγουέρο μοιράστηκε στο Twitch ένα ηχητικό μήνυμα που του έστειλε ο καρδιολόγος του, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση του πως θα μπορέσει κάποια στιγμή να κάνει ξανά αυτό που αγαπά:

«Έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα ως τώρα, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα να παίξεις ξανά. Πρέπει βέβαια να κάνουμε εξετάσεις και να σε βάλουμε να τρέξεις, όπως θα συνέβαινε σε ρυθμό αγώνα. Πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος. Οπότε θα έλεγα να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά, υπάρχει μια ελπίδα. Πηγαίνεις πολύ καλά και πρέπει να αποκτήσεις τη «φόρμα» για να ανταπεξέλθεις σε μερικά αγωνιστικά λεπτά.

Αλλά βλέπω πως η εξέλιξη της υγείας σου είναι πολύ θετική, κάνεις πολλά πράγματα και δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Θα πρέπει να το παρακολουθήσουμε λίγο ακόμα, αλλά μελλοντικά είναι πιθανό να παίξεις ξανά ποδόσφαιρο» ανάφερε ο γιατρός που τον παρακολουθεί.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από ένα τόσο σοβαρό θέμα υγείας, απαιτεί χρόνο και θα γίνει υπό αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.

Θυμίζουμε πως πριν «κρεμάσει τα παπούτσια του» ο Αγουέρο υπήρξε ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Έχτισε το όνομά του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ακολούθησαν δέκα εντυπωσιακά χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία κατέκτησε μεταξύ άλλων πέντε πρωταθλήματα Αγγλίας και πέτυχε 260 γκολ σε 390 εμφανίσεις.

Πονοκέφαλος για τον τραυματισμό του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο
LA LIGA

11:07 - 21.02.2024

Πονοκέφαλος για τον τραυματισμό του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο

Τραυματίας αποχώρησε ο Γκριεζμάν στο 78' στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ίντερ στο «Σαν Σίρο». Η ισπανική ομάδα ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γάλλος εξτρέμ, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να προβληματίζεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Φεύγοντας από τους «πολίτες» εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα, όμως πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε πέντε ματς, πριν γίνει γνωστό το θέμα υγείας του και αποσυρθεί από την ενεργό δράση.