«Ο Αραούχο μπορεί να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο της Λας Πάλμας»

Σέρχιο Αραούχο

i

©Intime

«Ο Αραούχο μπορεί να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο της Λας Πάλμας»

Κώστας Τόπας 10:36 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:59 - 29.05.2024

Δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει ιδιαίτερο λόγο για το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ο Σέρχιο Αραούχο έφυγε από την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, χωρίς να κάνει κάποια συζήτηση με την ΑΕΚ για το μέλλον του. Χωρίς δηλαδή ούτε να συμφωνήσει για ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά χωρίς και να αποχαιρετίσει. Και αυτό έχει την σημασία του, όπως ενημερωθήκατε από το Sportal.

Σύμφωνα με δημοσίευμα σε ισπανικό ΜΜΕ, ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης, μπορεί να αποτελέσει έναν μεταγραφικό στόχο για τη Λας Πάλμας, μέσα στο καλοκαίρι που έρχεται.

«Το συμβόλαιο του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται και μπορεί να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο του καλοκαιριoύ. Ο πρόεδρος Μίγκελ Άνχελ Ραμίρεθ είχε αναγνωρίσει κατά καιρούς ότι θα του άρεσε να επέστρεφε ο Αραούχο στη Λας Πάλμας, κάτι που είχαμε γράψει και τον περασμένο Ιανουάριο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το φινάλε του τελευταίου αγώνα της σεζόν κόντρα στη Λαμία, ο Αραούχο κατευθύνθηκε προς τη σέντρα του γηπέδου για να κάνει δηλώσεις. Όσοι είχαν μείνει εκείνη τη στιγμή στις εξέδρες της «OPAP Arena» σηκώθηκαν όρθιοι και τον αποθέωσαν, αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι ενδεχομένως να μιλάει για τελευταία φορά ως παίκτης της ΑΕΚ.

Αυτοψία του Sportal στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν τον τελικό του Conference: Οι ιδιαίτερες συνθήκες και η στάση των καταστηματαρχών (vid)
CONFERENCE LEAGUE

10:00 - 28.05.2024

Αυτοψία του Sportal στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν τον τελικό του Conference: Οι ιδιαίτερες συνθήκες και η στάση των καταστηματαρχών (vid)

Το Sportal βρέθηκε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στα καταστήματα πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ, λίγες μέρες πριν τον τελικό του Conference League.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο εκ μέρους όλων μας και πλέον μετά τη διακοπή να έρθουμε με καθαρό μυαλό, να μπούμε στη διαδικασία να παλέψουμε για τους τίτλους που θέλουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Αραούχο.