Ο Αραούχο ανακοινώθηκε από την ομάδα του Χιμένεθ και πήρε το «21»

Σέρχιο Αραούχο

Ο Αραούχο ανακοινώθηκε από την ομάδα του Χιμένεθ και πήρε το «21»

Κώστας Τόπας 12:35 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 18.09.2024

Ο Σέρχιο Αραούχο ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα, Σέρο Πορτένιο του άλλοτε τεχνικού της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα το όνομα του Σέρχιο Αραούχο να ακούστηκε δυνατά για την Ομόνοια και τον Άρη, όμως ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ βρήκε αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο «Τσίνο», ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παραγουάη και συγκεκριμένα στη Σέρο Πορτένο του πρώην προπονητή της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ. Ο Αργεντινός, ωστόσο, δεν ξέχασε την Ένωση, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2017-18 και 2022-23) και ένα Κύπελλο (2022-23) και πήρε το νούμερο 21 για να φοράει στην φανέλα του.

Ο Σέρχιο Αραούχο αποχώρησε από την ΑΕΚ, με την οποία έγραψε ιστορία. Ο Αργεντίνος αποτέλεσε έναν από τους ηγέτες της σύγχρονης εποχής, πανηγύρισε τίτλους κι έκανε τη διαφορά με τον Δικέφαλο στο στήθος. Συνολικά κατέγραψε 179 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 48 γκολ και 25 ασίστ.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αραούχο ήταν μέσα από την ψυχή του, μακροσκελές και με αλληλουχία φωτογραφιών καθόλου τυχαία. Με τους τίτλους του, με τις μεγάλες του στιγμές, με τους φίλους.

«Σήμερα σας γράφω με ανάμεικτα συναισθήματα για να σας ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την ομάδα. Ήταν τιμή υπερηφάνεια να εκπροσωπώ την ΑΕΚ και να φοράω τη φανέλα με τιμή όσο ήμουν εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που ήταν μέρος αυτής της εμπειρίας. Τους συμπαίκτες μου, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, έκανα εξαιρετικούς φίλους. Τους προπονητές και τους μάνατζερ και τους εργάτες της ομάδας, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και όλα αυτα που με μάθατε, με έκαναν να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής

.Και κυρίως, στους οπαδούς της ΑΕΚ, είστε η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς εσάς δεν θα ήταν τίποτα πιθανό.

Όσα πέρασα στην ΑΕΚ θα είναι πέρα από κάθε αμφιβολία αξέχαστα στην καριέρα μου. Θα κουβαλάω πάντα αυτά τα χρώματα στην καρδιά μου, τις στιγμές που έζησα και την αγάπη που πήρα. Λεω αντίο με ευγνωμοσύνη και σεβασμό, ξέροντας πως πάντα θα σας έχω μαζί μου στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Ευχαριστώ για τα πάντα».Η