Ράμος η επιστροφή: Ξανά στη Σεβίλλη μετά από 18 χρόνια ο Ισπανός θρύλος

Σέρχιο Ράμος

i

©Σέρχιο Ράμος / SS Twitter

Ράμος η επιστροφή: Ξανά στη Σεβίλλη μετά από 18 χρόνια ο Ισπανός θρύλος

Ορέστης Καδδάς • 23:00 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 14.08.2024

Η μεγάλη επιστροφή του Σέρχιο Ράμος στη Σεβίλλη είναι γεγονός με τον Ισπανό θρύλο να επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε 18 χρόνια μετά.

Ο Σέρχιο Ράμος πρόκειται να επιστρέψει στη Σεβίλλη από όπου και ξεκίνησε,18 χρόνια μετά, σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο 37χρόνος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, έπειτα από δύο χρόνια στα οποία αγωνιζόταν στο Παρίσι. Από τότε ήταν σε αναζήτηση ομάδας με ομάδες από την Τουρκία (Γαλατασαράι, Μπεσίκτας) τη Σαουδική Αραβία (Αλ Ιτιχάντ) να κάνουν κρούση στον Ράμος. Ακόμα είχαν υπάρξει δημοσιεύματα για την ΑΕΚ, με την «Ένωση» βέβαια να απορρίπτει τα δημοσιεύματα. Ο Ράμος ενώ είχε προσφορά από την Αλ Ιτιχάντ προτίμησε να περιμένει ξέροντας πως η ομάδα της Ανδαλουσίας ετοίμαζε πρόταση. 

Πλέον βασικό ζήτημα για τη Σεβίλλη θα είναι να ολοκληρώσει τη συμφωνία πριν κλείσει η διορία της UEFA τη Δευτέρα (4/9) για να μπορέσει να τον δηλώσει στη λίστα του Champions League.

Ο Ισπανός στη Σεβίλλη τελευταία φορά αγωνίστηκε τη σεζόν 2005/2006, χρονιά που πήρε τη μεταγραφή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης για 27 εκατομμύρια ευρώ. Στην ισπανική πρωτεύουσα κατέκτησε κυριολεκτικά ότι υπήρχε να κατακτήσει έχοντας τέσσερα Champions League, πεντε πρωταθλήματα, δύο Κόπα Ντελ Ρέι, τέσσερα Σούπερ Καπ Ισπανίας και τρία UEFA Super Cup. Φυσικά την ίδια περίοδο έλαμψε και με την Εθνική Ισπανίας κατακτώντας δύο Γιούρο και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την περασμένη σεζόν ο Ράμος αγωνίστηκε σε 41 ματς σε όλες τις διοργανώσεις για την Παρί πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και δίνοντας μια ασίστ, σε μια πολύ πιο γεμάτη σεζόν στο Παρίσι, μετά την απογοητευτική πρώτη του, όπου πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα τραυματίας.