Δύσκολες στιγμές για τον Σέρχιο Ράμος: Λήστεψαν το σπίτι του την ώρα που τα τέσσερα παιδιά του ήταν μέσα

Δύσκολες στιγμές για τον Σέρχιο Ράμος: Λήστεψαν το σπίτι του την ώρα που τα τέσσερα παιδιά του ήταν μέσα

Δημήτρης Χούπης 10:01 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Δύσκολες στιγμές έζησε η οικογένεια του Σέρχιο Ράμος, αφού πριν από μία εβδομάδα ληστές μπήκαν στο σπίτι του την ώρα που βρίσκονταν μέσα τα τέσσερα παιδιά του.

Σκηνές τρόμου έζησε η οικογένεια του Σέρχιο Ράμος, αφού ληστές μπήκαν στο σπίτι του στόπερ της Σεβίλλη την ώρα που τα τέσσερα παιδιά του ήταν μέσα. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα ABC, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του Ισπανού, την ώρα που η Σεβίλλη έπαιζε εναντίον της Λανς για το Champions League

Εκείνη τη στιγμή μέσα στο σπίτι ήταν τα τέσσερα παιδιά του και οι άνθρωποι που τα φροντίζουν. Όμως για καλή τους τύχη διέφυγαν τον κίνδυνο. Η σύζυγός του, Πιλάρ Ρούμπιο βρισκόταν εκτός πόλης για επαγγελματικούς λόγους, την ώρα που οι δράστες έμπαιναν στο σπίτι τους. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά ο πρώην στόπερ τη Ρεάλ Μαδρίτης πέφτει θύμε ληστείας. Το 2012 ληστές είχαν μπει στο σπίτι του στη Μαδρίτη. Τότε μέσα βρισκόταν αυτός με τον αδερφό του.

Ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι στη Σεβίλλη, την ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Μία εβδομάδα μετά μάλιστα ο σύλλογος της Ανδαλουσίας πήρε τη  νίκη με 1-0 επί της Λας Πάλμας.

Προφανώς ένα από τα πρόσωπα του αγώνα ήταν ο Ισπανός στόπερ, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Σεβίλλη μετά από χρόνια. Όταν το παιχνίδι έληξε ο Ράμος έκανε κάποιες δηλώσεις στις οποίες έδειξε την αγάπη του για την ομάδα της Ανδαλουσίας, ενώ μίλησε και για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. 

«Τα συναισθήματά μου είναι έντονα. Είναι πολύ συναρπαστικό που βρίσκομαι ξανά με τους ανθρώπους μου, με τους οπαδούς μας, στο σπίτι μας. Είναι κάτι μοναδικό το οποίο δεν περιγράφεται με λόγια. Ας είναι αυτή η αρχή για ένα καλό σερί. Σε ότι αφορά την υποδοχή που μου ετοίμασαν για την επιστροφή μου στον σύλλογο, στην αρχή είχα κάποιες μικρές αμφιβολίες αλλά όπως είπα και στους γονείς μου αυτήν την στιγμή θα την κουβαλάω για πάντα μαζί μου και πλέον μπορώ να πεθάνω ήσυχος. Αυτά ήταν τα πρώτα μου ενενήντα λεπτά μετά από τρεις μήνες και παρόλο που είμαι σωματικά καλά, η δυναμική λείπει. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον απίθανο κόσμο μας»,  ήταν τα λόγια του.