Ο... ελεύθερος κι ωραίος Σέρχιο Ράμος και οι φήμες για Ελλάδα

Φωτ. IMAGO

Ο... ελεύθερος κι ωραίος Σέρχιο Ράμος και οι φήμες για Ελλάδα

Το όνομα του Σέρχιο Ράμος έχει «παίξει» για αρκετές ομάδες, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και χωρίς να είναι κοντά στο να κλείσει κάπου. Πάντως, έχει ακουστεί και για Ελλάδα...

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα έχει ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος. Μέχρι τον Γενάρη οι ομάδες δεν μπορούν να κινηθούν και να συμφωνήσουν με κάποιον παίκτη που ανήκει αυτή τη στιγμή σε άλλη ομάδα. Ωστόσο, υπάρχει «παραθυράκι» για τους συλλόγους, που έχουν αφήσει κενά κάποια κομμάτια του παζλ και θέλουν να τα συμπληρώσουν.

Ο λόγος για την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, που αποτελεί ευκαιρία για τις ομάδες, οι οποίες ψάχνονται ακόμα για ενίσχυση. Οι εν λόγω ομάδες, μπορούν λοιπόν μέχρι και το τέλος αυτού του μήνα, να ρίξουν μια ματιά στους παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στη σχετική λίστα και αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Ποιος είναι άνθρωπος που φίλησε τον Αντονί Μαρσιάλ όταν πάτησε το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:55 - 19.09.2024

Ποιος είναι άνθρωπος που φίλησε τον Αντονί Μαρσιάλ όταν πάτησε το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος»

Πριν ο Αντονί Μαρσιάλ αντικρίσει την κιτρινόμαυρη λαοθάλασσα που τον περίμενε κατά την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος», ήρθε σε επαφή με έναν άνθρωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Και σε αυτή τη λίστα βρίσκονται και κάποιες πολύ αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με βιογραφικά που ζυγίζουν τόνους. Ένας από αυτούς είναι και ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος. Με το που τελείωσε η περασμένη σεζόν ο Ισπανός στόπερ έφυγε από τη Σεβίλλη, έκανε τις διακοπές του και τώρα βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προέκυψαν αρκετοί μνηστήρες για εκείνον. Ειδικά από Σαουδική Αραβία μεριά. Για παράδειγμα, γράφτηκε πως η Αλ Νασρ κατέθεσε μεγάλη πρόταση για να τον κάνει δικό της, το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έμοιαζε να είναι κοντά, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Τις τελευταίες μέρες λέγεται πως Βάσκο Ντα Γκάμα και Κορίνθιανς τον έχουν στη λίστα τους, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Και η Ελλάδα στο κόλπο (;)

Παικταράς είναι, ελεύθερος είναι, σε ηλικία (38 ετών) που να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο φυσιολογικές οικονομικές απαιτήσεις είναι, γιατί να μην ακουστεί το όνομα του και για τις δικές μας ομάδες; Φυσικά και κυκλοφόρησαν -και κυκλοφορούν ακόμα- αρκετές φήμες για τον Ισπανό άσο, που να τον συνδέουν με ομάδες από τη χώρα μας.

Βέβαια, όχι κάτι σπουδαίο. Δεν πρόκειται για ρεπορτάζ γνωστών δημοσιογράφων η μεγάλων Μέσων από το εξωτερικό, αλλά για απλές φήμες, που μπορούν να δημιουργηθούν από το πουθενά. Για παράδειγμα, ο κόσμος βλέποντας τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, να κάνει τη μία «βόμβα» μετά την άλλη «ψήθηκε» και για την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος. Και με τη λογική ότι... ο πρόεδρος είναι όλο εκπλήξεις τελευταία, άρχισε να το σκέφτεται αλλιώς.

Το ίδιο κάλλιστα μπορεί να έπαθαν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, μετά τις «βόμβες» Πελίστρι, Τετέ και Ουναχί, που πυροδότησε ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και αυτοί του ΠΑΟΚ, βλέποντας την ομάδα τους να ψάχνει για σέντερ μπακ πριν την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν. Για τον Ολυμπιακό είχε ακουστεί έντονα πέρυσι, αλλά πολλοί θα είπαν και από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο «βρε λες;».

Η πραγματικότητα όμως είναι πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό, που να μπορεί κάποιος να βασίσει τέτοιου είδους σενάρια. Αν τώρα κάποια ομάδα από το Big-4 ασχοληθεί όντως με την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος και ο ίδιος πάρει την απόφαση να βαδίσει στα χνάρια των Μαρσιάλ, Ουναχί, Λόβρεν και Γουίλιαν θα είναι μία ακόμα πολύ ευχάριστη εξέλιξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.