Ομάδα έκπληξη εκτός Ευρώπης πάει για το «μπαμ» με Σέρχιο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Σεβίλλης - Φωτ. IMAGO

Ομάδα έκπληξη εκτός Ευρώπης πάει για το «μπαμ» με Σέρχιο Ράμος

Κώστας Τόπας 13:27 - 27.09.2024

Ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος παραμένει ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά, φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας που φορτσάρει για την απόκτηση του.

Οι ιθύνοντες και ακόμη και κάποιοι μεσάζοντες κοντά στον Ζάμαλεκ της Αιγύπτου έχουν εκφράσει τις τελευταίες ώρες την ανάγκη και το ενδιαφέρον για την υπογραφή του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα μετά το τέλος της δεύτερης θητείας του ως παίκτης της Σεβίλλης.

Ο σύλλογος του Καΐρου θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους στη χώρα του και σε ολόκληρη την Αφρική, αλλά αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μια μεγάλη κρίση στα οικονομικά της.

Ο Αλί Χισάμ Νασρ, ανώτερος στέλεχος της ομάδας και γιος του αντιπροέδρου της Ζάμαλεκ, διαβεβαίωσε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση ότι έχουν γίνει διαπραγματεύσεις για τον Ράμος: «Η Ζάμαλεκ είναι μεγάλος σύλλογος και αξίζει τέτοιους ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε τη συμφωνία με τον Ράμος όχι μόνο ως κάτι καλό στον αθλητισμό, αλλά και στο μάρκετινγκ. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και θα ήταν μεγάλο όφελος να τον προσλάβω. Οποιοσδήποτε σύλλογος στον κόσμο θέλει τον Ράμος.

Ο Ομάρ Ζάαλουκ, διαμεσολαβητής που συνήθως συνεργάζεται με την Ζάμαλεκ, δήλωσε δημόσια ότι γνώριζε μια στενή συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του συλλόγου: «Επικοινωνώ με τους μάνατζερ του Σέρχιο και ο παίκτης δεν έχει αντίρρηση να έρθει στην Αίγυπτο. Οι οικονομικές διαφορές μεταξύ του Ισπανού αμυντικού και του συλλόγου δεν είναι τόσο μεγάλες. Οι συνομιλίες δεν έχουν τελειώσει, απλώς αναβλήθηκαν για μετά τον αγώνα του Σούπερ Καπ Αφρικής», ανέφερε χαρακτηριστικά,

Το περιβάλλον του Ράμος, εν τω μεταξύ και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, υποστηρίζει ότι δεν έχει υπάρξει κανενός είδους επίσημη προσφορά από τη Ζάμαλεκ. Ο ποδοσφαιριστής έχει πρόσφατα μια πολύ σημαντική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, από την Αλ Ορόμπα. Υπήρξε επίσης ενδιαφέρον από ομάδα του MLS αλλά κι από την Βραζιλία.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Σέρχιο Ράμος είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται μιας και η ομάδα είναι πλήρης καλύπτοντας όλα τα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα, τα οποία εκπλήρωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος ξοδεύοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ.