Ο Μεντιλίμπαρ και ο Ντιέγκο Αλόνσο έκαναν άνω - κάτω τη Σεβίλλη με τις δηλώσεις τους

O Ντιέγκο Αλόνσο και ο Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Ο Μεντιλίμπαρ και ο Ντιέγκο Αλόνσο έκαναν άνω - κάτω τη Σεβίλλη με τις δηλώσεις τους

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:36 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:36 - 13.06.2024

Τα πάνω - κάτω έφεραν στη Σεβίλλη οι Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Ντιέγκο Αλόνσο, με αφορμή τις δηλώσεις τους για τον τρόπο με τον οποίο δούλευε η ομάδα.

Μέσα σε 24 ώρες, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Ντιέγκο Αλόνσο κατάφεραν να προκαλέσουν την οργή των φιλάθλων. Οι δύο τους προχώρησαν σε δηλώσεις, οι οποίες είχαν έναν κοινό παρονομαστή. Το «κράξιμο» στη Σεβίλλη.

Σε πρώτο χρόνο, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως η νέα διοίκηση της ομάδας ήταν άδικη απέναντί του, εν αντιθέσει με τους προηγούμενους ιθύνοντες. «Ένιωσα πως δεν με έκριναν σωστά. Από τα οκτώ παιχνίδια που έμεινα στον πάγκο φέτος, στα τρία πρώτα είχαμε πολλές απουσίες. Στα πέντε παιχνίδια που δώσαμε από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά δεν πήγαμε άσχημα. Ένιωσα λίγο πως δεν με εμπιστεύονταν.

Είναι επίσης αλήθεια ότι η Σεβίλλη και η προηγούμενη αθλητική διοίκηση (με επικεφαλής τον Μόντσι) ήταν αυτοί που με πήραν και με έκαναν να κερδίσω το πρώτο μου ευρωπαϊκό τουρνουά. Μετά έγινε μια αλλαγή στο κομμάτι της διοίκησης που δεν ήταν καλή για μένα. Δεν με καταλάβαινε πολύ καλά, ούτε ήθελε να περιμένει να βελτιωθούν τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Όρτα στην «A Bola»: «Αν μου έλεγε κάποιος  τον Γενάρη ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το Conference, θα έλεγα ότι κάπνισε κάτι… δυνατό» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

09:01 - 12.06.2024

Όρτα στην «A Bola»: «Αν μου έλεγε κάποιος τον Γενάρη ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το Conference, θα έλεγα ότι κάπνισε κάτι… δυνατό» (vid)

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην πορτογαλική «A Bola» ο Αντρέ Όρτα και ανάμεσα στα όσα αναφέρθηκε ήταν ο Ολυμπιακός, ο Τζολάκης, ο Ιωαννίδης και η συνεργασία με Κάρλος Καρβαλιάλ - Αμπέλ Φερέιρα.

Σε δεύτερο χρόνο, «καταπέλτης» ήταν και ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός πως δεν του δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος για να δουλέψει. «Ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν είχα καλά αποτελέσματα είναι ότι δεν προλάβαμε να δουλέψουμε ή να προπονηθούμε με τους παίκτες.

Ο προπονητής που με διαδέχτηκε κέρδισε το πρώτο παιχνίδι και μετά έχασε τέσσερα στη σειρά. Διψάω για εκδίκηση για αυτό που μου συνέβη στη Σεβίλλη. Ήμουν στη ομάδα για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλά τα αποτελέσματα προφανώς δεν ήταν αυτά που ήθελα ή αυτά που έχω συνηθίσει στην καριέρα μου», είπε συγκεκριμένα.

Ανανεώσεις και μεταγραφές, οι επόμενες κινήσεις μετά τον Αλόνσο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:55 - 13.06.2024

Ανανεώσεις και μεταγραφές, οι επόμενες κινήσεις μετά τον Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει εντός των ημερών τις συμφωνίες με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι και τον Γιάννη Κώτσιρα, περιμένει τη θετική απάντηση του Δημήτρη Γιαννούλη, ενώ ο Αλέξις Σάντσες δεν φαίνεται να βρίσκεται στην εξίσωση.

Αμφότερες οι δηλώσεις, λοιπόν, προκάλεσαν την «κατακραυγή» προς τη διοίκηση της ομάδας, από πολλούς εξαγριωμένους οπαδούς. Συγκεκριμένα, με αφορμή τα λόγια τόσο του Μεντιλίμπαρ όσο και του Αλόνσο, ουκ ολίγοι φίλαθλοι των «Ανδαλουσιανών» άρχισαν να τα χώνουν στους ιθύνοντες της ομάδας. Αρκετοί υπερασπίστηκαν τους δύο προπονητές, θεωρώντας πως δεν ευθύνονται εκείνοι για την τραγική εικόνα του συλλόγου, αλλά όσοι βρίσκονται στο τιμόνι του.