Ξέσπασε ο Σέζνι: «Δεν είναι δουλειά κανενός αν καπνίζω ή όχι»

Ο Βόιτσεχ Σέζνι - Φωτ. IMAGO

Ξέσπασε ο Σέζνι: «Δεν είναι δουλειά κανενός αν καπνίζω ή όχι»

Κώστας Τόπας 09:23 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 10.10.2024

Ο Βόιτσεχ Σέζνι ξέσπασε εναντίον όσων του ασκούν έντονη κριτική για το γεγονός ότι πολλοί τον έχουν δει με ένα τσιγάρο στα χέρια.

Ο Βόιτσεχ Σέζνι εθεάθη ξανά με ένα τσιγάρο στα χέρια του και ο νέος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να βγει και να μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Ο Πολωνός διεθνής κίπερ παραδέχτηκε ότι καπνίζει περιστασιακά, αλλά διαβεβαίωσε ότι αυτή η συνήθεια δεν επηρεάζει την απόδοσή του στο γήπεδο ποδοσφαίρου ως τερματοφύλακας, δηλώνοντας ότι δουλεύει το «διπλάσιο» για να το αναπληρώσει. 

O Σέζνι και άλλοι έξι παίκτες που γύρισαν από τη σύνταξη
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:06 - 26.09.2024

O Σέζνι και άλλοι έξι παίκτες που γύρισαν από τη σύνταξη

Η Μπαρτσελόνα έμεινε χωρίς τερματοφύλακα και ο Βόιτσεχ Σέζνι θα είναι εκτός απροόπτου ο αντικαταστάτης του Τερ Στέγκεν, μόνο που πριν κλείσει την συμφωνία με τους Καταλανούς, είχε βγει στη... σύνταξη.

«Υπάρχουν πτυχές της προσωπικής μου ζωής που δεν αλλάζω», αποκάλυψε, καθώς επέμεινε ότι δεν τον ενδιαφέρει να ακούει τις απόψεις των ανθρώπων για το πώς πρέπει να περιποιείται τον εαυτό του. «Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει την προσωπική μου ζωή, προσπαθήστε ξανά, δεν πέτυχε ποτέ!» είπε, τονίζοντας ότι δεν οφείλει καμία εξήγηση σε κανέναν.

Ο Σέζνι στη συνέχεια ολοκλήρωσε λέγοντας: «Δεν είναι δουλειά κανενός αν καπνίζω», και συγκεκριμένα  ζήτησε να κριθεί αποκλειστικά με βάση την απόδοσή του στο γήπεδο αντί να «ψάχνει για ιστορίες που πραγματικά δεν έχουν σημασία για κανέναν».

Ο τερματοφύλακας πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο αφού αποσύρθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αναφέροντας την επιρροή του φίλου και συμπατριώτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς και τη δελεαστική προσφορά της Μπαρτσελόνα, ως βασικούς παράγοντες για την επιστροφή του.

Αν και το σώμα του μπορούσε ακόμα να αντέξει περισσότερα χρόνια παιχνιδιού, ο Σέζνι είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά η ευκαιρία να ενταχθεί στον καταλανικό σύλλογο ήταν πολύ δελεαστική για να την αρνηθεί.