«Σφραγίζει» την πρόκριση η ΑΕΚ (vid)
i

ΑΕΚ - Πανσερραϊκός/ ©Intime

«Σφραγίζει» την πρόκριση η ΑΕΚ (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:44 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 20.08.2024

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στη ρεβάνς του 3-0 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό το απόγευμα της Τετάρτης (25/1, 17:30, Cosmpote Sport 2) στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας στη ρεβάνς του 3-0. 

Δεδομένου του αποτελέσματος του πρώτου ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες η πρόκριση για την «Ένωση» φαίνεται πως θα είναι... τυπική διαδικασία. Από την άλλη ομάδα των Σερρών θα τα δώσει όλα για το «θαύμα». Ο Ματίας Αλμέιδα θα ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του μιας και ακολουθεί την προσεχή Κυριακή (29/1) το ντέρμπι με τον Άρη στην «ΟΠΑΠ Αρένα» για την 20η αγωνιστική της Super League. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι Λιβάι Γκαρσία (τρέχει να προλάβει τον αγώνα με τους «κίτρινους»), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα και Άμραμπατ. Όπως επίσης και ο Ελίασον. Στη διάθεσή του Ματίας Αλμέιδα επιστρέφουν Σιντιμπέ και Γαλανόπουλος.

Από την άλλη, στην αποστολή του Πανσερραϊκού είναι ο Τάσος Αυλωνίτης και Πασχάλης Στάικος, ενώ εκτός έμειναν Αλί Μπαμπά και Τέλης Καρασαλίδης.

ΑΕΚ: Ματς σαν αυτό στις Σέρρες, είναι από τα σημαντικά για το μπλοκάκι του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ματς σαν αυτό στις Σέρρες, είναι από τα σημαντικά για το μπλοκάκι του Αλμέιδα

Το σημερινό (17:30) ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, μπορεί να είναι μια τυπική διαδικασία ως προς την πρόκριση, αλλά έχει μεγάλη σημασία για τα συμπεράσματα που κρατά ο Αλμέιδα

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Γιανναράκης, Αυλωνίτης, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Στάϊκος, Σιόντης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου - Ζέρης, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Λυμπεράκης - Ανάκογλου, Θυμιάνης - Μούργος, Στίνα, Σοφιανός - Κατσαντώνης

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς - Ραντόνια, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιντιμπέ – Φερνάντες, Πινέδα, Φράνσον, Τσούμπερ - Μάνταλος, Φαν Βέερτ

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης Σταύρος 

Βοηθοί: Τζιουβάρας Θεόδωρος, Κόλλιας Αθανάσιος 

4ος: Κατσικόγιαννης Αλέξανδρος (Ηπείρου) 

VAR: Παπαδόπουλος Ιωάννης, Νικολαΐδης Κωνσταντίνος