Επίσημο: Παίκτης της Τουλούζ ο Σιντιμπέ

Σιντιμπέ

i

© Toulouse FC

Επίσημο: Παίκτης της Τουλούζ ο Σιντιμπέ

Sportal newsroom 16:40 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 02.08.2024

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το καλοκαίρι του 2022, η ΑΕΚ έβαλε μία... πινελιά ποιότητας στο ρόστερ της, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο πολύπειρος Γάλλος ακραίος αμυντικός έγινε κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας και συνολικά σε αυτήν τη διετία με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα μέτρησε δύο γκολ, το ένα εξ αυτών απέναντι στη Μπράιτον και τρεις ασίστ σε 42 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά τη λήξη της περασμένης σεζόν, ο ίδιος έμεινε ελεύθερος καθώς δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Αλμέιδα και πριν μερικές ώρες, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μέσω ανακοίνωσης, η Τουλούζ γνωστοποίησε την απόκτηση του Σιντιμπέ, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του.

Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων της ΑΕΚ με τη Νόα

Με δύο νίκες κόντρα στην Ίντερ ντ΄ Εσκάλδες πήρε την πρόκριση η ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League και τώρα σειρά έχει η Νόα από την Αρμενία.

Η UEFA την Παρασκευή (2/8) γνωστοποίησε τις ημέρες και τις ώρες των δύο αγώνων. Το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 19:00 στη Γερεβάν, ενώ η ρεβάνς στην «Opap Arena» είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 15 Αυγούστου στις 20:30.

Ο 37χρονος Κοσοβάρος Βισάρ Καστράτι θα διευθύνει τον αγώνα στην Αρμενία. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Έντμοντ Ζεκίρι και Φατμίρ Σεκιράκα, ενώ 4ος ο Μέντορ Αγέτι.

Στο VAR θα είναι επίσης από το Κόσοβο ο Αλμπάν Σάλα, με βοηθό τον Γκράνιτ Χισένι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!