Ορίστηκε σε ματς του Nations League ο Σιδηρόπουλος

Ο Σιδηρόπουλος

i

©intime

Ορίστηκε σε ματς του Nations League ο Σιδηρόπουλος

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 17:41 - 08.09.2024

Σε ματς του Nations League ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, αφού ο ίδιος θα σφυρίξει στο παιχνίδι που θα δώσει η Βουλγαρία με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Η αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα έχει σταματήσει αφού οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης δίνουν τις δικές τους μάχες στο Nations League. Μία από αυτές είναι και εκείνη ανάμεσα σε Βουλγαρία και Βόρεια Ιρλανδία, η οποία αφορά το τρίτο γκρουπ της C κατηγορίας.

Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο, λοιπόν, θα έχει και ελληνική εκπροσώπηση, αφού ρέφερι του αγώνα ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς, δεύτερος ο Λάζαρος Δημητριάδης, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς. Από εκεί και πέρα, Video Assistant Referee του ματς θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου, ενώ AVAR θα αναλάβει ο Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τι; 19:00 του απογεύματος της Κυριακής (8/9) και θα λάβει χώρα στο στάδιο «Hristo Botev», εκεί όπου τον περασμένο Αύγουστο ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Καθυστέρηση στη σέντρα του Ουκρανία - Αλβανία εξαιτίας του Γιάρεμτσουκ

Εκπρόσωπο στην αναμέτρηση Ουκρανία - Αλβανία είχε ο Ολυμπιακός, αφού ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ ήταν βασικός στην ενδεκάδα της γηπεδούχου. Ο ίδιος, μάλιστα, ήταν η αιτία που ο εν λόγω αγώνας άργησε να ξεκινήσει και ο λόγος είχε να κάνει με τις κάλτσες που φόραγε.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο ρέφερι έκανε νόημα στον επιθετικό να πάει στον πάγκο και να τις αλλάξει άμεσα, αλλιώς δεν μπορούσε να σφυρίξει σέντρα. Γιατί; Διότι οι πρώτες κάλτσες που φορούσε ο Γιάρεμτσουκ ήταν λευκές και δεν ταίριαζαν με την εμφάνιση της Ουκρανίας, η οποία ήταν κίτρινη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό που αποτέλεσε θέμα συζήτησης από το συγκεκριμένο ματς. Ένας επιπλέον λόγος ήταν η εμφάνιση δύο πανό στο γήπεδο, τα οποία είχαν αναφορά στον πόλεμο. Το ένα έγραφε «Free Azov» και το δεύτερο έγραφε «Η Ρωσία είναι μία τρομοκρατική χώρα».