Παίκτης του Παναιτωλικού και με τη «βούλα» ο Σιέλης

Σιέλης

i

© Panaitolikos FC

Παίκτης του Παναιτωλικού και με τη «βούλα» ο Σιέλης

Δημήτρης Χούπης 11:30 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 28.06.2024

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Σιέλη.

Παίκτης του Παναιτωλικού με κάθε επισημότητα είναι ο Χρήστος Σιέλης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους Αγρινιώτες.

Πέρυσι με τη φανέλα του Βόλου κατέγραψε 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετρώντας δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και σε ΑΠΟΕΛ, Λέφσκι Σόφιας και Σριούσμπερι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Χρήστος Σιέλης υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό διάρκειας δύο ετών. Γεννημένος στις 02.02.2000 στην Πάφο αγωνίστηκε στη Ακαδημία της Arsenal και συνέχισε στην Αγγλία σε Grimsby, Shrewsbury, Halesowen. Επέστρεψε στην Κύπρο το 2019 για τον ΑΠΟΕΛ και δύο χρόνια μετά μεταγράφηκε στη Levski Sofia. Από τον Ιανουάριο του 2022 αγωνίστηκε στην Ελληνική Super League με τον Βόλο. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Κύπρου.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!».

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Μάριος Οικονόμου

Τέλος εποχής για τον Μάριο Οικονόμου του Παναιτωλικού. Ο έμπειρος στόπερ πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία μόλις 31 ετών. Μάλιστα ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ενημέρωσε τη διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου, η οποία έκανε δεκτή την απόφασή του και του έλυσε το συμβόλαιο.

Μεταξύ άλλων ο 31χρονος έχει παίξει σε ΠΑΣ Γιάννινα, Κάλιαρι, Μπολόνια, ΣΠΑΛ, Μπάρι, ΑΕΚ, Κοπεγχάγη και Σαμπντόρια.

«Ευχαριστώ τον Παναιτωλικό για την άψογη συνεργασία που είχαμε τη χρονιά που πέρασε και για τις πολύ όμορφες στιγμές που ζήσαμε παρέα με τους φιλάθλους της ομάδας. Περπατώντας στην πόλη του Αγρινίου ένιωσα την εκτίμηση και τη ζεστή αγκαλιά του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι στον Παναιτωλικό Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο να συνεχίσει να κοσμεί τη Super League με τη σταθερά καλή παρουσία του στην κατηγορία και με τον κομψό τρόπο λειτουργίας του. Για εμένα κλείνει ένας πολύ όμορφος κύκλος της ζωής μου κάνοντας αυτό που αγαπώ και ταυτόχρονα ανοίγει ο  δρόμος για νέες ιδέες και προκλήσεις», ανέφερε ο ίδιος.