Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιλά η Κηφισιά

Σαλιμό Σιλά

i

© Kifisia FC

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιλά η Κηφισιά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:12 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 08.07.2024

Ο Σαλιμό Σιλά αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς.

Μέσω ανακοίνωσης, η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε την απόκτηση του Σαλιμό Σιλά, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός και την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σαλιμό Σιλά, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός.

Γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1994 στη Γαλλία (με καταγωγή από τη Σενεγάλη), ο Σαλιμό Σιλά αναδείχθηκε στα τμήματα υποδομής της Troyes, την οποία υπηρέτησε ως το καλοκαίρι του 2015, πριν πάρει μεταγραφή για την AJ Auxerre. Ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Sint-Truident.

Μετά από έξι μήνες στο Βέλγιο, ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης, με την οποία είχε 56 συμμετοχές (45 στη Super League 1 και 11 στο Κύπελλο Ελλάδας) σε διάστημα δυόμιση ετών.

Ακολούθως επέστρεψε στο Βέλγιο για την RE Virton, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Γαλλία με τα χρώματα της FC Versailles.

Το περσινό καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για τα Χανιά, των οποίων αποτέλεσε βασικό στέλεχος με 26 συμμετοχές στη Super League 2.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Με νέα ανακοίνωση, η ομάδα των βορείων προαστίων γνωστοποίησε την έναρξη συνεργασίας με τον Κριστιάν Μουκαλάλε, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας υπό τον Σεμπαστιάν Λέτο με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή.

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κριστιάν Μουκαλάλε, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας υπό τον Σεμπαστιάν Λέτο με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή.

Ο Κριστιάν Μουκαλάλε είναι κάτοχος του UEFA A και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα του καριέρα το 2010, στη River Plate Academy. Ακολούθησαν η UCR FC και η AD Juventud Escazucena, την οποία καθοδήγησε ως πρώτος προπονητής στη Β’ Κατηγορία της Κόστα Ρίκα.

Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Ιταλία, όπου εργάστηκε κατά σειρά στα τμήματα υποδομής της FC Pro Vercelli, της Torino FC και της Juventus FC, στην οποία βρέθηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».