Σιμάνσκι: «Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις ένα ντέρμπι» (vid)

Σιμάνσκι: «Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις ένα ντέρμπι» (vid)

Sportal newsroom 12:36 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 14.08.2024

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι παρέλαβε το βραβείο «Cosmote MVP» για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και κατά τις δηλώσεις του, ο Πολωνός μέσος της ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber. 

Ο Πολωνός διεθνής μέσος είχε την ασίστ στο δεύτερο γκολ, ενώ πραγματοποίησε συνολικά μια εξαιρετική εμφάνιση. Κατά την παραλαβή του βραβείου του μίλησε στην κάμερα του AEK TV τόσο για την προσωπική του απόδοση, όσο και για το παιχνίδι…

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις ένα ντέρμπι. Ξέραμε ότι επρόκειτο να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Βάλαμε τα δυνατά μας, είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς. Μας βοηθάει να είμαστε στην κορυφή. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο».

Για το βραβείο του MVP: «Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Φυσικά, είμαι χαρούμενος που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί το σημερινό αποτέλεσμα ήταν αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας. Είμαστε μια ομάδα, συνεχίζουμε».

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!