Σιώπης: «Καταθέσαμε τη ψυχή μας για τη νίκη, βούρκωσα στο δεύτερο γκολ»
i

©intime

Σιώπης: «Καταθέσαμε τη ψυχή μας για τη νίκη, βούρκωσα στο δεύτερο γκολ»

Sportal newsroom 00:33 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:33 - 14.10.2024

Στον Μπάλντοκ αφιέρωσε τη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας ο Μανώλης Σιώπης ο οποίος ανέφερε ότι στο δεύτερο γκολ βούρκωσε.

Η Ελλάδα πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Ιρλανδία με 2-0 για την 4η αγωνιστική του Nations League και ανέβηκε ξανά στην κορυφή του ομίλου.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης ήταν ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος μετά το παιχνίδι ανέφερε ότι καταθέσανε και τη ψυχή τους, ενώ είπε πως στο δεύτερο γκολ του Μάνταλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Είναι όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την κατάθεση ψυχής. Άπειρα τα συναισθήματα. Με το που μπήκε το δεύτερο γκολ, έκατσα στο κέντρο και άρχισα και βούρκωσα. Έβλεπα βιντεάκια του Τζορτζ και μετά το τέρμα, λύθηκα. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί.

Καταθέσαμε την ψυχή μας και τα δώσαμε όλα για τον Γιώργο εκεί ψηλά. Έχουν έρθει μεγάλα ταλέντα στην ομάδα και έχουμε κουμπώσει με αυτά. Ο κόουτς μας έχει βγάλει μία νοοτροπία νικητή και πιστεύω θα έρθουν ακόμα καλύτερες βραδιές στο μέλλον για την Εθνική μας», ήταν τα λόγια του Έλληνα μέσου.