«Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Σισέ και ΑΕΚ!»

Παπέ Αμπού Σισέ

i

© Intime

«Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Σισέ και ΑΕΚ!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:14 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 28.06.2024

Η ΑΕΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα φοράει τον Δικέφαλο στο στήθος για τα τέσσερα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του RMC Sport, Σάχα Ταβολιέρι.

Μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο Παπέ Αμπού Σισέ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», σύμφωνα με τον Σάχα Ταβολιέρι.

Ο δημοσιογράφος του RMC Sport αποκάλυψε μέσα από το Twitter πως η ΑΕΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Μάλιστα, τονίζεται πως η ανακοίνωση της μεταγραφής έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (29-30/6).

Ο διεθνής με τη Εθνική Σενεγάλης κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τον Ολυμπιακό και συνολικά στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, μέτρησε 151 συμμετοχές και 17 γκολ.

Τη σεζόν 2021-22 δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Σεντ Ετιέν και το καλοκαίρι του 2023 αγοράστηκε από την την Αδάνα Ντεμισπόρ, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο με ισχύ έως τον Ιούνιο του 2026.

Επίσημο: Στην ΑΕΚ έως το 2026 ο Αλεξάντερ Κάλενς!

Λίγες μέρες νωρίτερα, η ΑΕΚ προχώρησε σε ακόμη μία κίνηση όσον αφορά στο ανασταλτικό κομμάτι. Η Ένωση γνωστοποίησε πως ήρθε σε συμφωνία με τη Χιρόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του Κάλενς, με τον ίδιο να υπογράφει νέο συμβόλαιο.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Τζιρόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Κάλενς. Ο διεθνής Περουβιανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Αλεξάντερ Κάλενς ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 ως δανεικός από την ισπανική ομάδα και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, πετυχαίνοντας δύο γκολ», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.