Ο ΣΚΑΪ καταθέτει μηνύσεις για το όχημα

ΣΚΑΪ

i

ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ καταθέτει μηνύσεις για το όχημα

Μπάμπης Τσιμπίδας 01:07 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 14.08.2024

Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση για το όχημα που συνδέεται ιδιοκτησιακά μαζί του και φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματική ενέργεια.

Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την φερόμενη εμπλοκή οχήματος που συνδέεται ιδιοκτησιακά μαζί του, σε εγκληματική πράξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/6) στον Κορυδαλλό. 

Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός επιβεβαίωσε πως το αυτοκίνητο ανήκει στην εταιρία «Ειδήσεις Ντοτ Κομ» από το 2010, αλλά είναι εδώ και καιρό παροπλισμένο και δεν υπάρχει γνώση για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. 

Από το ρεπορτάζ, προκύπτει ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε δοθεί σε συνεργείο, με σκοπό να επισκευαστεί και να πουληθεί. «Πηγές» από το ΣΚΑΪ τόνιζαν πως θα υποβληθεί άμεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου, με σκοπό να διευκρινιστεί με ποιο τρόπο το αμάξι βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, στην κατοχή των συγκεκριμένων προσώπων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. 

Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».