Σκαλόνι: «Είναι δύσκολο για μια ομάδα να μην εξαρτάται από τον Μέσι»

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by MB Media/Getty Images/Ideal Images

Σκαλόνι: «Είναι δύσκολο για μια ομάδα να μην εξαρτάται από τον Μέσι»

Κώστας Τόπας 14:18 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 09.09.2024

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να βρίσκεται εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τον Λιονέλ Σκαλόνι.

Χωρίς τον εμβληματικό αρχηγό της, Λιονέλ Μέσι, συνεχίζει τις υποχρεώσεις της η Αργεντινή. Ο «Pulga» είχε τραυματιστεί στον τελικό του Copa America στις 15 Ιουλίου κι έκτοτε δεν έχει επιστρέψει στα γήπεδα. Μια απουσία που ιντριγκάρει τον προπονητή του Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος φοβάται μια μακρά απουσία του αστέρα της Ίντερ Μαϊάμι.

Το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουλίου, η Αργεντινή κέρδισε το 16ο Copa America στην ιστορία της, μετά από μια νίκη εναντίον της Κολομβίας. Όμως ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα στον αγωνιστικό χώρο, λόγω τραυματισμού. Ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας δεν δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα όταν είδε την ομάδα του να κατακτάει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Αυτό είναι το μυστικό επιτυχίας των Μέσι και Κριστιάνο: «Κοιμούνται έντεκα ώρες μετρώντας τους μεσημεριανούς ύπνους»
REST OF THE WORLD

09:21 - 09.09.2024

Αυτό είναι το μυστικό επιτυχίας των Μέσι και Κριστιάνο: «Κοιμούνται έντεκα ώρες μετρώντας τους μεσημεριανούς ύπνους»

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν ένα μυστικό επιτυχίας, το οποίο τους βοήθησε να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο και σήμερα να θεωρούνται από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

Την επομένη της στέψης, η Ίντερ Μαϊάμι έδωσε νέα για τον «Λίο», τονίζοντας ότι υπέφερε από «συνδεσμικό τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο» και ότι «η διαθεσιμότητα του αρχηγού θα καθοριστεί με βάση περιοδικές αξιολογήσεις και την πρόοδο της αποθεραπείας του».

Για τους δύο αγώνες του Σεπτεμβρίου, η Αργεντινή έχει ήδη κερδίσει τη Χιλή (3-0) χωρίς τον Λιονέλ Μέσι και θα αντιμετωπίσει την Κολομβία αυτή την Τρίτη (10/09, 23:30) χωρίς τον αρχηγό της. Ερωτηθείς από το TyC Sports για τη φυσική κατάσταση του αρχηγού του, ο Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος αναγνωρίζει ότι ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα λείπει από την ομάδα του, δεν γνωρίζει ακόμη εάν ο Μέσι θα είναι εκεί τον Οκτώβριο εναντίον της Βενεζουέλας (11 Οκτωβρίου) και της Βολιβίας (16 Οκτωβρίου).

«Είναι δύσκολο για μια ομάδα να μην εξαρτάται από τον (Λιονέλ) Μέσι. Το καλό όμως είναι ότι έχουμε αίσθηση για το παιχνίδι ανεξάρτητα από το ποιος είναι στο γήπεδο. Οι παίκτες μπορεί να διαφέρουν, αλλά παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Είναι προφανές ότι όταν δεν είναι στο γήπεδο είμαστε ακόμα ίδιοι, αλλά χωρίς την τελική πινελιά που έχει. Η ποιότητα των παικτών είναι παρόμοια σε όλες τις θέσεις. Ελπίζω να αρχίσει να παίζει ξανά γρήγορα», εκμυστηρεύτηκε ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος τόνισε ότι θα συζητήσει «μαζί του για να δει αν θα είναι στην επόμενη λίστα» .

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!