Σκαλόνι μετά το σόου του Μέσι: «Δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, το να παίζει όσο μπορεί, είναι το μόνο που του ζητάω»

Ο Λιονέλ Σκαλόνι

Σκαλόνι μετά το σόου του Μέσι: «Δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, το να παίζει όσο μπορεί, είναι το μόνο που του ζητάω»

Κώστας Τόπας 09:07 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 16.10.2024

Ο τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι, που έλαμψε με τρία γκολ και δύο ασίστ κόντρα στη Βολιβία.

Ο τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι επαίνεσε τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με χατ-τρικ και δύο ασίστ στη νίκη με 6-0 επί της Βολιβίας στο «Μονουμεντάλ», για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Δεν παύει να μας εκπλήσσει. Κάποια στιγμή κάθομαι και μιλάω με τον Πάμπλο Αϊμάρ και του λέω "αυτό είναι υπέροχο". Απολαύστε το, μπορείτε να καθίσετε σε αυτόν τον πάγκο και να δείτε τα πράγματα που κάνει στο γήπεδο», είπε ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Μέσι συνεχίζει να το απολαμβάνει σαν παιδί στην Αργεντινή: «Είμαι πιο ενθουσιασμένος από ποτέ, δεν θέτω προθεσμία για το μέλλον μου»
REST OF THE WORLD

08:41 - 16.10.2024

Ο Μέσι συνεχίζει να το απολαμβάνει σαν παιδί στην Αργεντινή: «Είμαι πιο ενθουσιασμένος από ποτέ, δεν θέτω προθεσμία για το μέλλον μου»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για το μέλλον του στην εθνική Αργεντινή, αφού υπέγραψε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στον αγώνα με τη Βολιβία, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και δύο ασίστ.

Υπό αυτή την έννοια, ο Σκαλόνι επανέλαβε ότι «είναι κάτι υπέροχο» αυτό που δείχνει ο αστέρας της «Αλμπισελέστε», παιχνίδι με παιχνίδι με την εθνική του ομάδα, στα 37 του χρόνια. «Δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Το ότι παίζει όσο περισσότερο μπορεί, αυτό είναι το μόνο πράγμα που του ζητάω γιατί είναι χαρά να τον βλέπω και να τον έχω σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου», είπε ο τεχνικός της Αργεντινής.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι κατέστησε σαφές ότι «είναι σημαντικό να κερδίζουμε και να συνεχίσουμε με το πνεύμα». Και πρόσθεσε: «Κερδίσαμε με την ταυτότητά μας, αλλά δεν χάσαμε ποτέ το πνεύμα. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε καλό παιχνίδι και ο κόσμος έφυγε χαρούμενος».

Με τη σειρά του είπε τι μήνυμα στέλνει στην ομάδα: «Ξέρουν ότι πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή τη γραμμή, γιατί οι οπαδοί μας είναι εκεί και γιατί πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Θέλαμε επίσης να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλα παιδιά και έπρεπε να συνεχίσουμε με την ίδια επιθυμία και ένταση».

Ο αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι, συνεχίζει να το απολαμβάνει κάθε φορά που φοράει τη φανέλα της Αργεντινής όπως όταν έκανε το ντεμπούτο του πριν από σχεδόν 20 χρόνια. Για πολλά χρόνια της καριέρας του, η εθνική ομάδα του έπαιρνε περισσότερα από όσα έδινε στον «Λίο». Όμως, αυτή τη στιγμή, είναι ένα μέρος όπου νιώθει πραγματικά χαρούμενος.

«Είμαι ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι φωνάζουν το όνομά μου. Μου αρέσει να είμαστε εδώ και να παίζω για την Αργεντινή», ανέφερε μετά το 6-0 επί της Βολιβίας ο «Pulga».

Πριν από λίγους μήνες, πριν από τη διαμάχη για το Copa America, δημιουργήθηκαν αμφιβολίες για την πιθανή παρουσία του στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Όμως, με παραστάσεις αυτού του διαμετρήματος, η Αργεντινή έχει λόγους να πιστεύει ότι ο Μέσι θα μπορούσε να παρευρεθεί στη διοργάνωση.

«Δεν έθεσα καμία ημερομηνία ή προθεσμία για το μέλλον μου», είπε ο Μέσι. «Απλώς το απολαμβάνω όλο αυτό. Είμαι πιο συναισθηματικός από ποτέ και παίρνω όλη την αγάπη από τον κόσμο γιατί ξέρω ότι αυτά μπορεί να είναι τα τελευταία μου παιχνίδια».