Σκάουτερ από την Ελλάδα στο Μουντιάλ K17
i

CONCACAF U17 / © Google

Σκάουτερ από την Ελλάδα στο Μουντιάλ K17

Sportal newsroom 23:10 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 20.08.2024

Ελληνικό ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει για την Εθνική Παναμά Κ17, με την χώρα μας να έχει εκπρόσωπο στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών νέων της Γουατεμάλας.

Εδώ και λίγες μέρες η Γουατεμάλα φιλοξενεί το τουρνουά CONCACAF U17 Championship 2023, με αρκετές χώρες της Λατινικής Αμερικής να δίνουν το παρόν. Μία από αυτές είναι και η ομάδα νέων του Παναμά η οποία ψάχνει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, εκεί όπου θα συναντήσει σίγουρα τις Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία και Νικαράγουα.

Η εταιρεία που «τρέχει» το project της ESL στο Sportal: «Διοργάνωση με 60 ως 80 ομάδες, καμία με μόνιμη θέση»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:10 - 14.02.2023

Η εταιρεία που «τρέχει» το project της ESL στο Sportal: «Διοργάνωση με 60 ως 80 ομάδες, καμία με μόνιμη θέση»

Ξεκάθαρη ήταν στο Sportal η εταιρία Α22Sport, που ανέλαβε το project της European Super League, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως καμία ομάδα - συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών - δεν θα έχει μόνιμη θέση.

Οι φίλαθλοι της Ελλάδας μπορεί να μην έχουν κανένα ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη ομάδα, όμως αυτό δεν ισχύει και για τους σκάουτερ της χώρας μας. Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο «Deportes», αρκετοί... ανιχνευτές έχουν καταφθάσει από τα έθνη της Ευρώπης και ανάμεσα σε αυτά προέρχονται και από το δικό μας.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον Κέβιν Ουάλντερ, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Σε συλλογικό επίπεδο ανήκει στο κλαμπ της πατρίδας του, Πλάζα Αμαντόρ, δίχως εντούτοις να έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της πρώτης ομάδας, αφού είναι μόλις 16 ετών.