Ο Σκάρπα της Νότιγχαμ Φόρεστ έχασε πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε απάτη με κρυπτονομίσματα: «Ηταν όλη η κληρονομιά μου»
i

Σκάρπα / © Intime

Ο Σκάρπα της Νότιγχαμ Φόρεστ έχασε πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε απάτη με κρυπτονομίσματα: «Ηταν όλη η κληρονομιά μου»

Κώστας Τόπας 14:36 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 14.08.2024

Ο Γκουστάβο Σκάρπα της Νότιγχαμ Φόρεστ έπεσε θύμα απάτης με κρυπτονομίσματα στην πατρίδα του και έχασε παραπάνω από ένα εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, περίπτωση με την οποία ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι ως πιθανή χειμερινή μεταγραφή, ανακοινώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, από τον σύλλογο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Premier League, Νότιγχαμ Φόρεστ υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα τριάμισι χρόνια (μέχρι το καλοκαίρι του 2026) με συνολικές απολαβές περίπου στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι τώρα έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές, χωρίς ωστόσο να έχει πετύχει κάποιο γκολ με τη νέα του ομάδα. Πρόσφατα, ο 29χρονος Βραζιλιάνος μέσος έπεσε θύμα απάτης με κρυπτονομίσματα, με αποτέλεσμα να χάσει ένα ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Σκάρπα ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα απάτης από την Xland Holding που αφορούσε κρυπτονομίσματα. Στη συνομιλία που αποκάλυψε το «Fantástico», από το «TV Globo», ο μέσος ζήτησε βοήθεια από έναν φίλο του, μιας και όπως τόνισε έχασε όλη του την κληρονομιά του.

«Είμαι λυπημένος, αδερφέ, πραγματικά. Είμαι λυπημένος γιατί είναι η κληρονομιά μου. Είναι σχεδόν όλα μου τα περιουσιακά στοιχεία. Δεν μπορώ να διατρέξω τον κίνδυνο να χάσω κι άλλα», είπε αρχικά στον φίλο του ο Σκάρπα για να πάρει την απάντηση: «Τώρα είναι ώρα να περιμένουμε τον Κύριο, πρέπει να προσευχηθούμε».

Ο Σκάρμπα τόνισε ότι θα καταχωρήσει μια αναφορά στην αστυνομία και θα καταγγείλει την εταιρεία WLJC Consultoria. Η υπόθεση πάντως έχει ήδη καταλήξει στα χέρια της δικαιοσύνης κι αποδείχτηκε πως η συγκεκριμένη επένδυση επρόκειτο για μια καλοστημένη απάτη της οποίας θύμα έχουν πέσει εκατοντάδες πολίτες.