Πάντα θα αρέσει στους Βραζιλιάνους ο Σκάρπα

Γκουστάβο Σκάρπα

i

© Intime

Πάντα θα αρέσει στους Βραζιλιάνους ο Σκάρπα

Διονύσης Βερβελές 09:44 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 14.08.2024

Τα δεδομένα, η νέα ευκαιρία και ο Ιανουάριος που έρχεται…

Ο Γκουστάβο Σκάρπα δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, τις ενοχλήσεις που είχε και τον άφησαν εκτός πλάνων των τελευταίων ματς. Ο Βραζιλιάνος άσος, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ακόμη και για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Τώρα, αν θα τον εμπιστευθεί έστω και από τον πάγκο ο Ισπανός κόουτς, είναι ένα άλλο θέμα.

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο (και) για τον Σκάρπα. Ο Βραζιλιάνος δεν έπιασε στην Νότιγχαμ Φόρεστ και ήρθε στον Ολυμπιακό, αλλά κι εδώ, δεν φαίνεται τίποτα εύκολο. Βέβαια, με τον Κώστα Φορτούνη σε αυτή την κατάσταση, πως να βρει χρόνο και που…

Ακολουθεί μια σειρά συνεχόμενων αγώνων. Δεδομένα θα χρειαστεί κα ειδική διαχείριση. Δεν γίνεται να πάει με επτά ματς σε τρεις εβδομάδες με τους ίδιους. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, τέτοια αναμένεται να πάρει και ο Σκάρπα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Θα υπάρχει μία… μάχη με το χρόνο, κυρίως γιατί και οι Βραζιλιάνοι επιμένουν και περιμένουν. 

Σίγουρα στην Παλμέιρας θα τον ήθελαν πίσω, δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος, όμως, που θα ενδιαφερθεί… Αυτό που περιμένουν στη Βραζιλία, είναι το πως θα πάνε τα πράγματα με τον Σκάρπα στον Ολυμπιακό. Αν δεν βρει το χρόνο, τις ευκαιρίες, να δείξει, τότε η πίστη τους για επιστροφή στην πατρίδα του, θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Και υπό προϋποθέσεις, μπορεί να μην δείχνει και… μακρινό σενάριο.

Ο Σκάρπα από την πλευρά του πάντως, δεν έχει αφήσει να εννοηθεί κάτι. Αυτό που τον ένοιαζε, ήταν να επιστρέψει στις προπονήσεις, να είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και να περιμένει τη νέα του ευκαιρία. Ο προπονητής θα κληθεί να αποφασίσει, άρα η συνέχεια στο… γήπεδο.