Σκέφτεται ήδη… ελληνικά ο Σκάρπα

Γκουστάβο Σκάρπα

i

Γκουστάβο Σκάρπα/©Photo by NurPhoto/Getty Images

Σκέφτεται ήδη… ελληνικά ο Σκάρπα

Διονύσης Βερβελές 14:15 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 14.08.2024

Η πρώτη ανάρτηση του Βραζιλιάνου άσου, ενόψει της άφιξής του…

Με ένα στόρι που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γκουστάβο Σκάρπα παραπέμπει στο ταξίδι του στην Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ανέβασε μια φωτογραφία όπου φαίνεται σε αεροδρόμιο και με το καρότσι του μωρού του, να προσθέτει ένα σήμα αεροπλάνου και τη σημαία της Ελλάδας!

Όπως είναι γνωστό, ο Σκάρπα αναμένεται στη χώρα μας στις 17:00, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους». Μια άφιξη που θα γίνει με ένα χρόνο καθυστέρηση, αφού πέρσι αντί για την Ελλάδα, ταξίδεψε για την Αγγλία για να φορέσει τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αυτή τη φορά ωστόσο, θα ενταχθεί στην οικογένεια των Πειραιωτών με στόχο να βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια, με υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Σκάρπα πείστηκε να αφήσει την Νότιγχαμ και την εμπειρία του στην Premier League, για να έρθει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Προφανώς και το ενδιαφέρον του θα είναι και στο βραδινό ματς του Ολυμπιακού με την Γκενκ, καθώς θέλει να συμμετάσχει σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση όπως είναι το Europa League. Έχει κίνητρα, στόχους και δίψα για να αγωνιστεί, καθώς τα πράγματα στην Νότιγχαμ δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο ίδιος.

Κατά τα άλλα, ένα άλλο… στόρι πέρσι είχε βάλει «φωτιά» για τα καλά. Τότε, ήταν ένας εκπρόσωπός του που είχε ανεβάσει ένα αεροπλάνο και τη σημαία της Ελλάδας, παραπέμποντας στη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Λίγη ώρα αργότερα το είχε κατεβάσει, προφανώς και γιατί τα πράγματα είχαν πάρει άλλη τροπή. Αυτή τη φορά ωστόσο, είναι γεγονός, ο Σκάρπα έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Tags: