«Σκασμένος» ο Τσιλούλης

«Σκασμένος» ο Τσιλούλης

Κώστας Τσίλης 21:15 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 01.07.2024

Η ατυχία κτύπησε τον 29χρονο ακραίο της ΑΕΚ σ' ένα πολύ κομβικό σημείο της δουλειάς που γίνεται εδώ στην Ολλανδία

Προφανώς και για κανέναν ποδοσφαιριστή δεν είναι ευχάριστο να τραυματίζεται. Ζόρικο πολύ, ειδικά όταν αυτό συμβαίνει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πολύ περισσότερο όμως, για έναν παίκτη που έχει έρθει στην ΑΕΚ για να κυνηγήσει το όνειρο του και ξέρει πως η δουλειά που γίνεται εδώ στο Μπουργκ Χάαμσταντ είναι πολύ σημαντική.

Ο Αλμέιδα δεν θέλει να συμβεί με τους διεθνείς, ότι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:03 - 01.07.2024

Ο Αλμέιδα δεν θέλει να συμβεί με τους διεθνείς, ότι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι

Επιπλέον άδεια για ξεκούραση έχει αποφασίσει να δώσει φέτος ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ στους παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους, καθώς δεν έχει ξεχάσει αυτό που συνέβη το περυσινό καλοκαίρι

Ο Σωτήρης Τσιλούλης ήταν ο άτυχος της ημέρας εδώ στην Ολλανδία. Έφυγε από την πρωινή προπόνηση μ' έντονους πόνους χαμηλά στον αστράγαλο. Δυσκολευόταν ακόμα και να περπατήσει και η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρόκειται για ένα βαρύ διάστρεμμα. Μένει να φανεί στην πορεία αν πρόκειται για κάτι σοβαρό, πάντως σίγουρα θα χάσει κομμάτι της δουλειάς, σ' ένα σημείο που δεν ήθελε καθόλου να μείνει εκτός.

Ο Τσιλούλης ξέρει πως είναι το χρονικό σημείο που θα πρέπει να δείξει πράγματα στον Αλμέιδα. Και αυτό το έβγαζε με το πάθος και την θέληση μέσα στο γήπεδο. Τώρα όμως αυτός ο τραυματισμός θα τον πάει πίσω, γι αυτό και ήταν "σκασμένος". Έδωσε κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση, χωρίς όμως να μπορεί να συμμετάσχει. Και ήταν πολύ προφανές πως αυτό του στοιχίσει ψυχολογικά. Βεβαίως έχει δείξει πως δεν είναι χαρακτήρας που το βάζει κάτω, μπροστά σε οποιαδήποτε δυσκολία.