Σκέψεις για ανανέωση Μουργκ στον ΠΑΟΚ

Τόμας Μουργκ

i

©intime

Σκέψεις για ανανέωση Μουργκ στον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 11:37 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 14.08.2024

Οι εμφανίσεις του και η γενικότερη παρουσία του Αυστριακού τη φετινή σεζόν δείχνουν να πείθουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Aν πριν από 365 ημέρες ακουγόταν πως στον ΠΑΟΚ υπάρχει η σκέψη να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Τόμας Μουργκ, τότε το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου θα πίστευε ή πως είναι fake news ή κάποιο ανέκδοτο. Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και στον Δικέφαλο γίνεται συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Αυστριακού μεσοεπιθετικού!

Στον τέταρτο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής κέρδισε έναν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και η απόφαση τεχνικής ηγεσίας και ιδιοκτησίας είναι να συζητήσουν μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι.

Για τον 29χρονο Μουργκ, ο ΠΑΟΚ είχε είχε βγάλει από τα ταμεία του, σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από την Ραπίντ Βιέννης και με δεδομένο ότι είναι πλέον στην δεξαμενή των βασικών, στην Τούμπα θέλουν υπάρχει η σκέψη να τον κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι.

Mέχρι στιγμής ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει 18 συμμετοχές με τη φανέλα του Δικεφάλου βρίσκοντας δίχτυα 4 φορές, ενώ έχει μοιράσει και μια ασίστ.

Άξιο αναφοράς είναι πως ήδη ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής έχει ξεπεράσει τα περσινά του νούμερα, αφού τη σεζόν 2022-2023 είχε καταγράψει μόλις πέντε επίσημες συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα.