Η selfie Λουτσέσκου - Σκιαδαρέση κι αυτό που... έρχεται (pic)

Σκιαδαρέσης - Λουτσέσκου

i

© Instagram

Η selfie Λουτσέσκου - Σκιαδαρέση κι αυτό που... έρχεται (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:00 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 14.08.2024

Ο γνωστός ηθοποιός, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, προανήγγειλε τη συνεργασία του με τον Ράζβαν Λουτσέσκου μέσα από τα social media.

Πριν μερικές ώρες, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media, η οποία τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών φίλων. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσιοποίησε φωτογραφίες με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τους Καρυπίδη, Κυριάκο και Κωνσταντινίδη και τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ έγραψε «Έρχεται...».

Ο γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματά του προτίμησε να μη γράψει περισσότερα για να κρατήσει σε αγωνία τους ακολούθους του, ωστόσο πρόκειται για το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο βίντεο (Xmas Project) που ετοιμάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις γιορτές.

Λουτσέσκου: «Στο 0-1 κάναμε πάλι μ@λ@κίες - Δεν θέλω να αναφερθώ σε παίκτες ξεχωριστά»

Ο ασταμάτητος ΠΑΟΚ διέλυσε την Κηφισιά στην Καισαριανή (0-6), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και παρέμεινε ακάθεκτος στην κορυφή. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε πως η διακοπή θα φέρει ξεκούραση και πνευματική ανανέωση.

«Δεν ξέρω αν η διακοπή θα μας κάνει καλό. Αλλά είμαστε σε μια περίοδο με πολλά ματς που δώσαμε και απαιτητικά που κρίνονταν και ο στόχος της Ευρώπης. Φυσικά από παιχνίδι σε παιχνίδι πήραμε πολλά πράγματα. Απλά εμείς επικεντρωθήκαμε σε κάθε ματς ξεχωριστά. Η διακοπή έρχεται σε καλό σημείο γιατί θέλουμε ξεκούραση και πνευματική ανανέωση. Ολοκληρώσαμε μια σειρά αγώνων που τα λάθη απαγορεύονταν. 

Δεν θέλω να αναφερθώ σε παίκτες ξεχωριστά αλλά στην παρουσία μας σαν ομάδα. Από τον Κοτάρσκι μέχρι τον τελευταίο που είναι στην ενδεκάδα είναι σημαντικοί. Δεν θα σας πω αν με εξέπληξαν κάποιοι. Αν είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος αυτό είναι το σημαντικό. Κάθε παίκτης πρέπει να δίνει τα πάντα όταν του το ζητάω. Για παράδειγμα στο 0-1 κάναμε πάλι μ@λ@κίες», ανέφερε μεταξύ άλλων.