Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Σκιλάτσι
i

©imago

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Σκιλάτσι

Δημήτρης Χούπης • 20:27 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 10.09.2024

Μετά από δύο μέρες στο νοσοκομείο η κατάσταση υγείας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους και της Ίντερ, Σαλβατόρε Σκιλάτσι είναι βελτιωμένη.

Το ιταλικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε στιγμές αγωνίες τις τελευταίες δύο μέρες, μετά την είδηση ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και της Ίντερ, Σαλβατόρε Σκιλάτσι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Συγκεκριμένα, από το βράδυ της Κυριακής (8/9) ο Ιταλός βρίσκεται στο Πνευμονολογικό Κέντρο του Δημοτικού Νοσοκομείου του Παλέρμο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν της Δευτέρας έκανε λόγο για σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση, αλλά το σημερινό (10/9) ιατρικό ανακοινωθέν έφερε αισιόδοξα μηνύματα. Πιο αναλυτικά, οι άνθρωποι του νοσοκομείου υποστηρίζουν πως ο Σκιλάτσι είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ έχει ξεκινήσει φαρμακολογική θεραπεία που έχει φέρει τη σταθεροποίηση του καρδιακού του ρυθμού.

Χαμός στη Μίλαν: Ο Λεάο ανέβασε φωτογραφία με τον ναζιστικό χαιρετισμό του Ντι Κάνιο ως απάντηση στην κριτική που δέχθηκε
SERIE A

08:30 - 03.09.2024

Χαμός στη Μίλαν: Ο Λεάο ανέβασε φωτογραφία με τον ναζιστικό χαιρετισμό του Ντι Κάνιο ως απάντηση στην κριτική που δέχθηκε

Χαμός έχει ξεσπάσει στη Serie A και τη Μίλαν. Ο Ραφαέλ Λεάο απάντησε στον Πάολο Ντι Κάνιο για την κριτική που του άσκησε, δημοσιεύοντας στο Twitter μία παλαιότερη φωτογραφία με τον Ντι Κάνιο να χαιρετάει ναζιστικά.

Η κατάσταση του άλλοτε επιθετικού βελτιώθηκε. Απόψε καταγράφηκε μια κολπική αρρυθμία, καλά ανεκτή από τον ασθενή, για την οποία ξεκίνησε φαρμακολογική θεραπεία που οδήγησε στη σταθεροποίηση του καρδιακού ρυθμού.

Οι φαρμακολογικές θεραπείες οδήγησαν σε βελτίωση της αναπνευστικής αντιστάθμισης, με μείωση της υποστήριξης οξυγόνου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ιατρικό ανακοινωθέν της Τρίτης.