Σκίρα: «Ένα βήμα μακριά Παναθηναϊκός και Πελίστρι»

Φακούντο Πελίστρι

i

manutd.com

Σκίρα: «Ένα βήμα μακριά Παναθηναϊκός και Πελίστρι»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:33 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:40 - 20.08.2024

Το σερί δημοσιευμάτων από το εξωτερικό για τον Παναθηναϊκό και τον Φακούντο Πελίστρι συνεχίζεται. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σκίρα, η συμφωνία απέχει... ένα βήμα μακριά.

Όλο και πλησιάζει ο Ουρουγουανός εξτρέμ στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσιεύματα μεγάλων ΜΜΕ αλλά και δημοσιογράφων του εξωτερικού στους λογαριασμούς τους στα social media. Ο Ιταλός Νικολό Σκίρα είχε αναφέρει από τις 23 Ιουλίου την έναρξη των συζητήσεων του Τριφυλλιού με τον 22χρονο παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με νέα ανάρτησή του, οι δύο πλευρές βρίσκονται ένα βήμα μακριά από συμφωνία. Αναφέρεται στο αγγλικό κλαμπ, τον Παναθηναϊκό και τον Λατινοαμερικάνο πλάγιο μεσοεπιθετικό. Μάλιστα, καταγράφει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πουλήσει τον παίκτη, κρατώντας, όμως, ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης μελλοντικά.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Έτσι, παρά τη διάψευση του Παναθηναϊκού, σημαντικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του εξωτερικού και δημοσιογράφοι, που θεωρούνται experts και insiders στις μεταγραφές, έχουν την πληροφόρηση ότι σύντομα το Τριφύλλι θα καταφέρει να πείσει τον ποιοτικό Ουρουγουανό εξτρέμ, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο.